loading

pagina printen

BSO Quakel Beers

Buitenschoolse opvang Quakel zit net als de peuterspeelzaal in een lokaal op de begane grond van basisschool dr. Jan de Quay. Alle kinderen van deze basisschool zijn van harte welkom op BSO Quakel. Zij beleven hier de grootste lol. Bij goed weer spelen de kinderen op het buitenterrein van de basisschool. Bij minder goed weer doen de kinderen spelactiviteiten in het gymzaaltje van de basisschool.

De BSO telt verschillende speciaal ingerichte hoeken. In de rustige hoek kunnen de kinderen ontspannen en even helemaal tot rust komen. Lekker knippen, plakken, tekenen en verven is mogelijk met alle aanwezige knutselspullen in de knutselhoek. In het computerhoekje spelen de kinderen soms een spelletje achter de computer. De eethoek is de centrale plek in de ruimte waar alle kinderen samen met de pedagogisch medewerkers wat eten en drinken als zij ‘s middags binnenkomen. In het kleine gymzaaltje doen de kinderen tik- en balspelletjes als het buiten minder goed weer is. In de zomer kunnen de kinderen op het ruime buitenterrein kletsen en relaxen in de grote schaduwplekken die de speelplaats heeft. Ook klimmen, klauteren, spelen en bouwen de kinderen in het klimrek en de zandbak. Aan de grote picknicktafel kletsen, eten en drinken de kinderen samen.

De activiteiten op deze BSO worden aangeboden vanuit het programma Spring Actief. Hierbij koppelen we de dagactiviteiten aan een thema dat een paar weken actief wordt gebruikt. In de zomervakantie hebben de kinderen het thema ‘Olympische Spelen’ gehad, alle kinderen hebben enthousiast meegedaan aan de verschillende sportmogelijkheden. Veel thema’s zijn seizoensgebonden, bijvoorbeeld het thema ‘Halloween’ mét discofeest in de herfst. De kinderen verkleden zich als heks, spin, pompoen of iets anders om lekker te swingen op het speciale feestje.

Tijdens de vakanties kunnen de kinderen terecht bij BSO-locatie Panters (ma/di/do) en bij BSO-locatie Poema's (wo/vrij) in Cuijk. Ieder kind krijgt een boekje met uitleg over het thema van de vakantie en welke activiteiten er worden aangeboden. Alle sport- en spelactiviteiten worden in vakanties groter en uitgebreider aangeboden om de kinderen een geweldige periode te bezorgen.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang Quakel
WPF Ghijssenstraat 2
5437 AP Beers

T: 088-2088 519
T: 06-1396 3590

E-mail: 
quakel@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 2

T: 088 2088 302

E-mail: 
klantteam2@spring-kinderopvang.nl
 
Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso Quakel

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag van eindtijd school - 18.30 uur

Bij voldoende aanmeldingen is de locatie ook op andere dagen open. Gastouderopvang kan ook uitkomst bieden. Informeer bij Klantenservice naar de mogelijkheden. 

LRKP

Bekijk BSO Quakel in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.