loading

pagina printen

Buitenschoolse opvang Robinson Blerick

Op 25 augustus 2014 opende buitenschoolse opvang Robinson haar deuren in de Blerickse wijk De Vossener. Hier zijn kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar voor en na schooltijd en in de vakanties van harte welkom!

BSO Robinson bevindt zich in MFC Op Expeditie, waarin ook peuterspeelzaal Robinson, kinderdagopvang Robinson en basisscholen Natuurlijk! en 'Extralent' gevestigd zijn. Gezamenlijk vormen zij een kindcentrum.

De hele dag op school gezeten? Dan is het tijd voor ontspanning! Daarvoor ben je bij Robinson aan het juiste adres! De activiteiten en ruimtes (binnen en buiten) bieden voldoende uitdaging! Zo is er genoeg knutselmateriaal aanwezig om mooie kunstwerken te maken, zijn er spellen, boeken, bouwmateriaal en nog veel meer om binnen ontspannen te spelen. En voor buiten is er allerlei spelmateriaal om even lekker in beweging te zijn. Ons motto is: lekker doen waar je zin in hebt!
In de vakanties worden er extra activiteiten georganiseerd, zoals een filmmiddag, met z’n allen naar een speeltuin, pannenkoeken bakken of een spellenmiddag.

Bij BSO Robinson komen kinderen spelen van de volgende basisscholen: Natuurlijk!, Extralent, ‘t Palet, Harlekijn, Mikado en Klingerberg.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang Robinson
Vossenerlaan 57
5924 AC Blerick

T kantoor: 088 2088 710
T bso: 088 2088 714
 
E-mail: 

bso.robinson@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 1

T: 088 2088 301

E-mail: 
klantteam1@spring-kinderopvang.nl
 
Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso Robinson

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school - 18.30 uur

LRKP

Bekijk BSO Robinson in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.