loading

Vakantieopvang op maat

Bij Spring kunt u op verschillende manieren vakantieopvang afnemen: 100% pakket, vakantieopvang-op-maat, flexibele opvang en alleen vakantieopvang (zonder BSO-contract tijdens de schoolweken). U kunt vakantieopvang per dagdeel afnemen. Onder een dagdeel verstaan wij een ochtend (van 7.30 tot 13.00 uur) of een middag (van 13.00 tot 18.30 uur). Op deze manier kunt u dus zelf uw pakket samenstellen en afstemmen op uw situatie.

Wist u dat...
Ontbijt inbegrepen is als uw kind voor 7.50 uur op onze locatie is?

Alleen of extra vakantie-opvang nodig?
Bent u nog geen klant en heeft u alléén vakantie-opvang nodig, dan dient u zich eerst in te schrijven bij Spring. Vervolgens ontvangt u van ons een nul-uren-overeenkomst. Naast deze inschrijving dient u met het formulier Vakantieopvang BSO de vakantieopvang aan te vragen bij de betreffende locatie.
Heeft u extra vakantie-opvang nodig naast datgene wat u contractueel al afneemt? Gebruik ook dan het formulier Vakantieopvang BSO om de vakantieopvang aan te vragen bij de betreffende locatie.

Onze medewerkers plannen de opvang voor u in. Deze (extra) vakantie-opvang is gegarandeerd, mits u deze 6 weken vantevoren aanvraagt. 

Vrije keuze in locatie voor vakantieopvang
Vakantieopvang vindt plaats in speciaal daarvoor aangewezen vakantie-BSO’s. Tijdens de vakanties is het vaak wat rustiger en zo zijn er genoeg vriendjes om lekker mee te spelen. Bovendien zijn er dan altijd genoeg kinderen om uitdagende programma’s voor te maken, met activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd van het kind. De BSO-medewerkers van Spring bedenken ieder jaar weer leuke vakantieprogramma’s met speciale binnen- en buitenactiviteiten om kinderen een fijne vakantietijd te bezorgen. 

Als een BSO geen vakantieopvang biedt, is deze gekoppeld aan een vakantie-BSO. Zo kan uw kind in de vakantie toch met bekende BSO-vriendjes spelen. U kunt echter ook kiezen om hier vanaf te wijken. U krijgt als ouder de mogelijkheid om de locatie van uw vakantieopvang zelf te bepalen. Kortom: wilt u uw kind tijdens de vakanties bijvoorbeeld naar één van onze ‘buitenlocaties’ brengen (zoals een scoutinggebouw, boerderij of sportlocatie)? Dan is dit mogelijk.