loading

pagina printen

BSO Boomhut Deurne

BSO de Boomhut is gelegen in de brede school d’n Bogerd in de wijk St. Jozef in Deurne. Zij deelt haar ruimte met peuterspeelzaal Peuterhofke. Aan de andere kant van de gang is kinderdagverblijf Hummelhonk gevestigd. Wij werken niet alleen op praktische zaken samen (delen van materialen en ruimtes) maar ook op inhoudelijk gebied zien wij de meerwaarde (gezamenlijke activiteiten, vieringen en een goede overdracht tussen school en opvang).

BSO de Boomhut is bij uitstek een plek waar kinderen voor en na schooltijd kunnen spelen met andere kinderen en waar ze kunnen ontspannen na een drukke schooldag. Tijdens het drinken van ranja en het eten van fruit kunnen kinderen hun verhaal vertellen. Daarna is er volop de gelegenheid om te spelen, zoals gezellig knutselen, verkleden, spelletjes spelen of lekker voetballen of klimmen op het grote schoolplein. We hebben ook een computer met leeftijdsgerichte spellen en daarnaast is er een Wii voor een wat actievere tijdsbesteding!

BSO de Boomhut is een veilige, geborgen plek waar uw kind liefdevol en professioneel opgevangen wordt door de vaste pedagogisch medewerkers. Door de vertrouwde omgeving en goede samenwerking met het basisonderwijs voelen kinderen zich helemaal thuis bij BSO de Boomhut.

Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang Boomhut
Keltenstraat 16
5753 GN Deurne

T: 088 20 88 399

E: bogerd@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3

T: 088 2088 303

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso Boomhut

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30 uur – begintijd school
(Bij voldoende interesse wordt de vso ook op vrijdag geopend.)

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school – 18.30 uur

Bij voldoende aanmeldingen is de locatie ook op andere dagen open. Gastouderopvang kan ook uitkomst bieden. Informeer bij Klantenservice naar de mogelijkheden. 

LRKP

Bekijk BSO Boomhut in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.