loading

pagina printen

BSO High 5 Deurne

BSO High 5 zit in wijkcentrum de Kubus, net als peuterspeelzaal Op Stap Kubus. Het is bij uitstek een plek waar kinderen lekker kunnen spelen met andere kinderen en waar ze voor- en na schooltijd kunnen ontspannen. De pedagogisch medewerkers bootsen zoveel mogelijk een vertrouwde thuissituatie na, waar veiligheid en gezelligheid voorop staan.

We hebben de beschikking over drie mooie groepsruimtes. De kinderen kunnen hier chillen in de loungehoek of zich uitleven aan de voetbaltafel. Ook is er een computerhoek. Mochten kinderen huiswerk willen maken én hier eventueel begeleiding bij willen, dan kan dat op kantoor of een ander rustig plekje. Voor populaire kook- en bakactiviteiten is er keuken met een oven en een fornuis.

De buitenruimte is in 2016 helemaal vernieuwd en heeft onder andere een grote zandbak, klimrek en 'glijbaanberg'. In het voorjaar en de zomer biedt de tuin een groene, natuurlijke en uitdagende speelplek. Wanneer we door het poortje gaan, zitten we in het park. Hier kunnen we actieve spellen doen op de grote grasvelden met goals en klimtoestellen.  

De BSO is in alle vakantieperioden geopend. Aan de hand van een thema worden vakantieactiviteiten georganiseerd, zoals een piratenweek, sportweek of een circusweek. Kinderen kunnen meedoen aan de activiteiten die afgestemd zijn op hun leeftijd en interesses of ze kiezen zelf waar ze zin in hebben. Ontspanning en plezier staan bij ons centraal.

8+ groep
Speciaal voor de oudere bso-kinderen is er een 8+ groep. Hier beginnen zij de middag in een eigen ruimte. Daarna mogen ze zelf kiezen of ze daar willen blijven of toch liever aanlsuiten bij de jongere kinderen. Omdat met name oudere bso-kinderen een stukje zelfstandigheid en eigen inbreng heel belangrijk vinden, krijgen zij de mogelijkheid om mee te denken over de samenstelling en uitvoering van het activiteitenprogramma. Zo blijft ook voor hun de bso leuk én uitdagend!

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang High 5
De Meent 5
5754 DV Deurne

T: 088 2088 419

E: bso.high5@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3

T: 088 2088 303

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso High 5

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 uur - begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf eindtijd school - 18.30 uur

Bij voldoende aanmeldingen is de locatie ook op andere dagen open. Gastouderopvang kan ook uitkomst bieden. Informeer bij klantenservice naar de mogelijkheden.

LRKP

Bekijk BSO High 5 in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.