loading

pagina printen

BSO Uilennest Deurne

Buitenschoolse opvang ‘t Uilennest is gevestigd in basisschool Tijl Uilenspiegel en deelt haar ruimte met peuterspeelzaal Wilhelmientje. Er is een grote, speelse ruimte ingericht die voor elke leeftijd mogelijkheden biedt. Wij werken niet alleen samen binnen deze school in praktische zaken (gezamenlijke materialen en ruimten) maar ook op inhoudelijke zaken, zoals gezamenlijke activiteiten, vieringen en in overleg met ouders overdracht van het kind tussen onderwijs en opvang.

BSO ’t Uilennest is een fijne, geborgen plek waar kinderen zich kunnen ontspannen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen en hun ouders zich prettig voelen bij ’t Uilennest. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zich niet hoeven te vervelen! Ze kunnen buiten voetballen op de grote speelplaats of bij slecht weer spelen in de speelzaal van de school, met lego bouwen, knutselen of lekker een boek lezen, achter de computer voor een leeftijdsgericht spel... het is allemaal mogelijk! Kinderen geven zelf aan wat ze in hun vrije tijd willen doen. Ontspanning en plezier staan voorop bij BSO ’t Uilennest.

In schoolvakanties wordt er aan de kinderen een vakantieprogramma aangeboden en worden diverse BSO-locaties samengevoegd. Alle sport- en spelactiviteiten worden in vakanties groter en uitgebreider aangeboden om de kinderen een geweldige periode te bezorgen. 

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang Uilennest
Schutsboom 14
5751 JB Deurne

T: 06 553 818 24

E: uilenspiegel@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3

T: 088 2088 303

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso Uilennest

Voorschoolse opvang
Maandag en donderdag vanaf 7.30 uur tot de begintijd van school.
(Bij voldoende interesse opent de vso ook op andere dagen.)

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school – 18.30 uur

Bij voldoende aanmeldingen is de locatie ook op andere dagen open. Gastouderopvang kan ook uitkomst bieden. Informeer bij Klantenservice naar de mogelijkheden. 

LRKP

Bekijk BSO Uilennest in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.