loading

pagina printen

BSO De Rakt Helmond Rijpelberg

Bso De Rakt vindt u in kindcentrum de Rakt in Helmond Rijpelberg, waar wij intensief samenwerken met basisschool De Rakt en peuterspeelzaal De Rakt. Samen vormen wij een plezierige en veilige locatie voor kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar om na schooltijd te spelen. Bso De Rakt biedt voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang. Uw kind wordt bij zijn/haar basisschool door onze medewerker(s) opgehaald. We beschikken hier over een ruim lokaal met een vide, een verwerkingsruimte en een grote speelzaal. De locatie heeft een grote en uitdagende buitenruimte. Kinderen kunnen hier hun energie kwijt en leren er om te gaan met verantwoordelijkheden die hen gegeven worden. 

Onze pedagogisch medewerkers, dragen met veel enthousiasme uitdagende activiteiten aan en zorgen daarnaast voor een veilige omgeving waarin uw kind zich thuis voelt. Spring vindt namelijk dat uw kind, óók op de bso, na een schooldag de mogelijkheid moet krijgen zijn energie kwijt te kunnen, maar net zo goed zijn/haar verhaal over hoe het die dag is geweest. Bso De Rakt is hiervoor de ideale locatie. Kinderen die naar deze opvang komen, zitten voornamelijk op basisschool De Rakt maar vangt ook kinderen op van basisschool Talentrijk. Om een indruk te krijgen van Bso De Rakt kunt u altijd een afspraak maken voor een gesprek en rondleiding.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang De Rakt
Baroniehof 214
5709 HD Helmond

T: 06 24 42 75 17

E-mail: 
bso.derakt@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3

T: 088 2088 303

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso De Rakt 

Naschoolse opvang
Eindtijd school - 18.30 uur

Let op: vanaf 23 oktober 2017 is er op dinsdag en donderdag ook voorschoolse opvang op de Rakt zelf! Interesse? Laat het weten! Laat het ons ook weten als je interesse hebt in andere ochtenden, want bij voldoende belangstelling kunnen we ook op andere dagen VSO aanbieden.

LRKP

Bekijk Bso De Rakt (voorheen @Hiphophof) in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.