loading

pagina printen

BSO 't Williplein Neerkant Neerkant

Per 1 november 2010 hebben basisschool St. Willibrordus en Spring de krachten gebundeld in de vorm van een Springhuis. In een prachtige, grote ruimte in de basisschool worden kinderen van 0 t/m 12 jaar opgevangen. De basisschool, peuterspeelzaal Hummelland, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang werken intensief samen op het gebied van onderwijs, opvang en vrijetijdsbesteding. U vindt alles onder één dak. Dat is gemakkelijk voor u als ouder. En voor uw kinderen is het heel vertrouwd.

Bij bso 't Williplein staan rust, gezelligheid en plezier voorop. Alle kinderen zitten bij elkaar, net als in een gezinssituatie. Voordat de kinderen lekker gaan spelen, wordt er na schooltijd gezamenlijk iets gedronken en fruit gegeten. Kinderen krijgen volop de mogelijkheid om hun verhaal te vertellen over wat ze op school hebben meegemaakt en geleerd. Daarna hebben d
e kinderen de mogelijkheid om alleen of in kleine groepjes te spelen in gezellige speelhoekjes of op de grote speelplaats. De activiteiten die we doen passen we aan op de leeftijden en interesses van de kinderen. In de basisschool zijn diverse lokalen beschikbaar om per leeftijdscategorie gepaste activiteiten aan te bieden. 

't Williplein voldoet aan alle voorwaarden van de GGD en het landelijk kwaliteitsconvenant. Er wordt gewerkt volgens de hoogste kwaliteitseisen en we hebben uitsluitend goed opgeleide, enthousiaste en gemotiveerde pedagogisch medewerkstersin dienst. We letten er heel goed op dat er voldoende medewerksters op de groep werken, zodat kinderen van alle leeftijden zich prettig voelen. Onze pedagogische visie hebben wij uitgebreid omschreven. U kunt ons pedagogisch werkplan inzien op onze locatie. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor buitenschoolse opvang bij Spring, leest u in onze folder Buitenschoolse opvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvang het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor buitenschoolse opvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de bso.


Buitenschoolse opvang 
't Williplein
Dorpsstraat 11
5758 AM Neerkant

T: 06 576 951 32


Klantteam 2

E-mail: 
klantteam2@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 302

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden bso 't Williplein

Voorschoolse opvang
Maandag t/m donderdag van 7.30 uur - begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag van eindtijd school - 18.30 uur

Bij voldoende aanmeldingen is de locatie ook op andere dagen open. Gastouderopvang kan ook uitkomst bieden. Informeer bij Klantenservice naar de mogelijkheden. 

LRKP

Bekijk BSO 't Williplein in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.