wij zijn spring.
wie word jij?

Aanvraagformulier bso vanaf 11 mei tot 8 juni 2020

Ben je al klant van de bso van Spring? Dan kun je met dit formulier de buitenschoolse opvang die plaatsvindt vanaf 11 mei tot 8 juni 2020 aanvragen. Dit moet ook wanneer dit op de normale opvangdag is. Deze opvang is gegarandeerd, mits aangevraagd via dit formulier.

De opvang vanaf 11 mei hoef je slechts eenmalig door te geven. Alleen wanneer school daarna het rooster wijzigt, dien je contact op te nemen met onze klantenservice. 

Van 11 mei tot 8 juni gaat de reguliere kinderopvang weer open, waaronder ook onze bso’s. De Rijksoverheid heeft als voorwaarde dat een kind in deze periode alleen naar de bso mag komen op de dagen dat hij of zij naar de basisschool gaat. Het aantal dagen dat op contract staat is leidend (niet de dagen waarop de opvang normaal gesproken plaatsvindt), maar je kunt niet méér dagen opvang afnemen dan je kind naar school gaat. In de onderstaande voorbeelden wordt dit toegelicht: 

Voorbeeld 1: 
Je kind gaat op maandag en dinsdag naar school, maar je hebt een contract bij Spring voor woensdag, donderdag en vrijdag. Dan kun je gebruikmaken van de opvang op maandag en dinsdag en dus niet op woensdag, donderdag en vrijdag.  

Voorbeeld 2: 
Je kind gaat op maandag en dinsdag naar school, maar je hebt een contract voor dinsdag. Dan kun je op maandag óf dinsdag gebruikmaken van de opvang.  

Voorbeeld 3: 
Je kind gaat op maandag en dinsdag naar school en je hebt een contract voor maandag. Maar omdat je een cruciaal beroep hebt, heb je ook behoefte aan opvang op dinsdag. Dan kan je kind op maandag naar de reguliere bso komen (onderstaand formulier wel invullen) en kun je voor de dinsdag noodopvang aanvragen via dit formulier. 

Aanvragen bso vanaf 11-05 tot 8-6

Gegevens 1e kind
Gegevens 2e kind (indien nodig)
Gegevens 3e kind (indien nodig)
Gegevens opvang
Geef hier door wanneer u gebruik wil maken van voorschoolse en/of naschoolse opvang. Dit hoeft u slechts eenmalig door te geven. Alleen wanneer school daarna het rooster wijzigt, dient u contact op te nemen met onze klantenservice.
Gegevens ouder (aanvrager)