loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Koele Kikker Boxmeer

Dagopvang Koele Kikker zit samen met BSO Koele Kikker én de basisscholen van De Peppels in hetzelfde gebouw. 

Allerlei voorzieningen voor kinderen van 2 tot 13 jaar onder één dak, waarbij iedereen toch zijn eigen vertrouwde en veilige plekje heeft. Hierdoor ontstaat er een samenwerking tussen de verschillende partijen die op veel gebieden uitdaging biedt aan uw kind(eren). 

Kinderdagverblijf Koele Kikker biedt kleinschalige dagopvang aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de mooi ingerichte binnen- en buitenruimtes. Het kinderdagverblijf is  zo ingericht dat de kinderen zich geen minuut hoeven te vervelen! Daarnaast worden er ontwikkelingsgerichte activiteiten aangeboden waarbij uitgegaan wordt van de VVE methode Puk en Ko. De kinderen uit deze groep ondernemen regelmatig gezamenlijke activiteiten met de kinderen van de basisscholen, bijv. samen met de kleuters van de Peppels tijdens het educatief programma 'My name is Tom'. Uiteraard wordt er bij alle activiteiten rekening gehouden met de leeftijd, behoefte en ontwikkeling van uw kind.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Koele Kikker
Frans Halsstraat 29
5831 CA Boxmeer

T: 088 2088 697

E-mail: 
koelekikker@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 2

E-mail:
klantteam2@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 302

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Koele Kikker

Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur 

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Koele Kikker in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.