loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Hummelhonk Deurne

Kinderdagverblijf Het Hummelhonk is gelegen in de Deurnese wijk St. Jozef, in een prachtige ruimte in brede school d’n Bogerd.

We bieden op werkdagen professionele dagopvang voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar en 3 maanden. Deze locatie biedt tal van speelmogelijkheden voor kinderen zowel binnen als buiten. Naast de sfeervolle groepsruimte met aparte verschoonruimte is er ook een aangrenzende buitenspeelruimte waar kinderen zich optimaal kunnen uitleven door te fietsen, klimmen en klauteren. Daarnaast mogen we gebruik maken

van de grote zandbak van de brede school die direct naast onze eigen buitenruimte ligt. Doordat onze buitenruimte aan elkaar grenzen maken de kinderen zowel binnen als buiten gemakkelijk contact met de leerkrachten en kinderen van de brede school. Op deze manier is de locatie al van kleins af aan een vertrouwde plek voor uw kind(eren) en dat maakt de doorstroom van opvang naar basisschool een stuk gemakkelijker voor uw kind.

Behalve kinderdagverblijf Het Hummelhonk zijn ook buitenschoolse opvang Boomhut, peuterspeelzaal Peuterhofke en de tussenschoolse opvang in brede school d’n Bogerd gevestigd. Er is niet alleen op praktische zaken (samen delen van ruimtes en materialen) een goede samenwerking tussen alle aanwezige partijen, maar ook op inhoudelijk gebied (gezamenlijke vieringen en activiteiten) vinden wij hierin een meerwaarde.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf. 


Kinderdagverblijf Hummelhonk
Keltenstraat 16
5753 GN Deurne

T: 088 2088 398

E-mail:
bogerd@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3
E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl 

T: 088 2088 303

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Hummelhonk

Maandag, dinsdag en donderdag:
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Bij voldoende aanmeldingen openen wij graag weer op woensdag en vrijdag.

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

In de schoolvakanties voegt KDV Hummelhonk samen met KDV Kiekeboe.

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Hummelhonk in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.