loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Okapi Helmond Brouwhuis

Kinderdagverblijf Okapi is gelegen in de wijk Brouwhuis in Helmond. Uit klanttevredenheidsonderzoek van Spring kwam dit kleine en huiselijke kinderdagverblijf met een 8,8 als beste locatie van Spring uit de bus! Er zijn drie groepen, waaronder een aparte babygroep. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn hier van harte welkom. Het team bestaat uit enthousiaste pedagogisch medewerkers, die bekend zijn met vrijwel alle kinderen en ouders.

De inrichting van de groepen is afgestemd op de leeftijd en belevingswereld van uw kind. Wij werken op de groepen met het VVE-programma (Voor-en Vroegschoolse Educatie) “Piramide”. Hierbij bieden wij de kinderen verschillende activiteiten aan, waar aandacht is voor alle ontwikkelingsgebieden. De activiteiten stemmen we af op de belevingswereld van de kinderen en een bepaald thema.  

Het buitenterrein van de locatie is ingericht volgens de visie van het natuurlijk buiten spelen. Door het gebruik van natuurlijke materialen en een duidelijke routing en sturing is de buitenruimte een veilige, uitdagende en spannende omgeving voor de kinderen.  

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Oudercommissie
Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor Okapi zijn wij nog op zoek naar leden, wilt u meepraten over beleid en activiteiten op de locatie van uw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker van de groep van uw kind.

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Okapi
Rivierensingel 88
5704 KC Helmond

T (Kiekeboe): 088 2088 551
T (Okido): 088 2088 552 
T (Pompidom): 088 2088 554 

E-mail: 
okapi@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 303

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Okapi

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Okapi in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.