loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Alvermanneke Helmond Centrum

Kinderdagverblijf Alvermanneke heeft een prachtige natuurtuin waarin het ontdekken centraal staat. Iedere groep heeft een eigen buitenspeelplaats. De groepsruimtes zijn licht en ruim.  

De leidsters hebben een certifcaat voor VVE: Voor- en vroegschoolse educatie. Met behulp van de VVE-methode Piramide worden de kinderen goed voorbereid op de basisschool. De voor- en vroegschoolse educatie loopt door tot in groep 2 van de basisschool. 

In samenwerking met de oudercommissie worden er jaarlijks grote activiteiten en thema-avonden georganiseerd. Eén van de jaarlijkse terugkerende activiteiten is het succesvolle Halloweenfeest; bijna alle kinderen van het kinderdagverblijf zijn hierbij aanwezig.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Oudercommissie
Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor Alvermanneke zijn wij nog op zoek naar leden, wilt u meepraten over beleid en activiteiten op de locatie van uw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker van de groep van uw kind.

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Alvermanneke
Molenstraat 34 
5701 KG Helmond

T (algemeen): 088 2088 531
T (Vlindertjes): 088 2088 532 
T (Konijntjes): 088 2088 533

E-mail: 
alvermanneke@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 303

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Alvermanneke

Maandag t/m vrijdag:
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Alvermanneke in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.