loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Mozaïek Helmond Noord

Kindcentrum Mozaïek ligt in de wijk Helmond-Noord in Helmond. Op het kinderdagverblijf zijn kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom. Bij Mozaïek werken we aan de komst van een integraal kindcentrum, een plek waar onderwijs, kinderopvang en zorg samenkomen. Naast een kinderdagverblijf, zijn ook een peuterspeelzaal en een basisschool onderdeel van Kindcentrum Mozaïek. Zo kan uw kind van 0 tot 4 op dezelfde en vertrouwde plek blijven. 

Kinderdagverblijf Mozaïek is gevestigd in een nieuw gebouw en heeft een centrale plek in de wijk, grenzend aan het Nieuwveld en de Jan Steenlaan. Het is een plek waar kinderen zich prettig en veilig voelen en waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen op cognitief, motorisch en creatief gebied. De buitenruimte is ingericht naar het concept van natuurlijk buiten spelen, met boomstammen en keien om op te spelen. De kinderen worden uitgedaagd om hun omgeving te verkennen en gestimuleerd om verschillende activiteiten te doen. Naast de buitenruimte heeft kindcentrum Mozaïek ook een professionele gymzaal en twee speellokalen. Hier kunnen de kinderen lekker spelen op de klimtoestellen, de klimrekken en de glijbaan. 

Zowel op het kinderdagverblijf als de peuterspeelzaal wordt er gewerkt met het VVE (vroeg- en voorschoolse educatie) programma Startblokken. Dit om de kinderen op alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren. De basisschool maakt gebruik van hetzelfde programma, waardoor er een doorgaande lijn ontstaat. De dagelijkse activiteiten volgen verschillende thema’s én sluiten aan bij de thema’s van groep 1 en 2 van de basisschool. Regelmatig zullen kinderen van de kinderdagopvang, de peuterspeelzaal en groep 1 en 2 gezamenlijk aan activiteiten deelnemen. Hierdoor is er voor kinderen de mogelijkheid om aan te sluiten bij kinderen van hetzelfde niveau, om even terug te gaan naar de veiligheid van het bekende óf juist om extra uitdaging te zoeken. 

Meer informatie vindt u op de website van Kindcentrum Mozaïek vinden. 

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Mozaïek
Nieuwveld 61 
5702 HW Helmond 

T: (0492) 525 177

E-mail: 
mozaiek@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 303

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Mozaïek 

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kindcentrum Mozaïek in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.