loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Trudo (Pukkendam) Helmond Stiphout

Kinderdagverblijf Trudo (Pukkendam) is gelegen in de wijk Stiphout in basisschool St. Trudo te Helmond. Het is een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is één babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en één peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het vaste dagritme en de bekende gezichten van vaste pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind zich in een veilige omgeving kan ontwikkelen.

De babygroep en peutergroep hebben ieder een vaste groepsruimte met daarin verschillende speelmaterialen. Tussen deze twee groepen bevindt zich een verschuifbare wand waardoor we er ook een grote ruimte van kunnen maken. Daarnaast is er een nieuw aangelegd buitenterrein 'natuurlijk spelen' dat geheel omheind is.

Trudo heeft een 'opendeuren beleid' wat betekent dat kinderen samen met kinderen uit de andere groep kunnen spelen. Dit gebeurt vaak in de groepsruimte of op het buitenterrein. 

Nieuwsgierig geworden? 

U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.


Kinderdagverblijf Trudo (Pukkendam)
St. Trudostraat 2
5708 GL Helmond

T: 088 2088 442

E-mail: 
kdv.trudo@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 3

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 303

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Trudo (Pukkendam)

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Trudo (Pukkendam) in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.