loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Westwijzer Helmond West

Kinderdagverblijf Westwijzer is een schitterende nieuwe locatie, gevestigd in Wijkhuis Brede School WestwijzerIn dit duurzame en kleurrijke gebouw kunnen alle inwoners van 0 tot 100 jaar uit de wijk terecht voor een breed pallet aan dienstverlening. Behalve het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van Spring zijn namelijk ook de school en het consultatiebureau in het gebouw te vinden, net als diverse overige maatschappelijke instanties. We maken gebruik van elkaars faciliteiten, zoals de binnenspeelzaal voor sport en spel en de hobbyruimte voor creatieve activiteiten.

Het kinderdagverblijf bestaat uit een verticale groep waar opvang wordt geboden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De ruimte van het kinderdagverblijf kenmerkt zich door veel lichtinval en door verschillende speelhoeken. Behalve de verschillende faciliteiten voor sport en spel in het gebouw zelf beschikken we ook over een mooie buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.
Door het aanbieden van een uitgebreid activiteitenprogramma en allerlei spelmateriaal dagen wij de kinderen uit om al hun talenten en mogelijkheden te ontwikkelen. Hierbij maken we gebruik van VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie).

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Oudercommissie
Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor Westwijzer zijn wij nog op zoek naar leden. Wilt u meepraten over beleid en activiteiten op de locatie van uw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker van de groep van uw kind.

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Westwijzer
Cortenbachstraat 70
5707 TJ Helmond

T: 088 2088 461


Klantteam 3

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 303

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Westwijzer

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Westwijzer in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Het registratienumer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen voor kinderdagverblijf Westwijzer is 141724365.