loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Sprankel Lieshout

Kinderdagverblijf Sprankel is samen met de peuterspeelzaal, basisschool en BSO onderdeel van kindcentrum De Sprankel in Lieshout. Door opvang en onderwijs op elkaar af te stemmen zorgen we voor optimale ontwikkeling van uw kind(eren). Inspirerend, toekomstgericht, professioneel, toegankelijk en betrokken: in De Sprankel bereiden we kinderen van 0 tot 13 jaar voor op hun toekomst.

Het kinderdagverblijf van De Sprankel is een ideale locatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar om lekker te spelen! De gezellige groepsruimtes en de uitdagende buitenruimte maken KDV Sprankel een meer dan geschikte dagopvanglocatie. Onze pedagogisch medewerkers dragen met veel enthousiasme uitdagende activiteiten aan en zorgen voor een veilige omgeving waarin uw kind zich thuis voelt.

Kinderdagverblijf Sprankel heeft twee verticale groepen voor kinderen van 0 to 4 jaar. Hier spelen maximaal zestien kinderen met drie pedagogisch medewerkers. De medewerkers volgen in grote lijn een vast dagritme, daarin altijd het individuele ritme van uw baby of peuter als leidraad.

Om de kinderen de gelegenheid te geven de andere ruimtes en pedagogisch medewerkers beter te leren kennen, hebben wij enkele ochtenden in de week een "open deuren beleid". De kinderen mogen dan een kijkje nemen op een van de andere groepen waar een leuke activiteit wordt aangeboden. Spelenderwijs stimuleren wij de ontwikkeling van de kinderen. Uiteraard maken de kinderen ook veel gebruik van het Kinderkookcafe en de uitdagende buitenruimte.

Voor meer informatie:  www.kindcentrumdesprankel.nl

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Sprankel
Grotenhof 6
5737 CB Lieshout

T: 088-2088608

E-mail: 
sprankel.lieshout@spring- kinderopvang.nl


Klantteam 3

E-mail: 
klantteam3@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 303

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Sprankel

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Sprankel in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.