loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Leander St. Anthonis

Kindcentrum Leander heeft een ideale ligging in het centrum van Sint Anthonis. Het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zijn gevestigd in Multifunctioneel Centrum Oelbroeck. Ook basisschool Leander, peuterspeelzaal Leander en overige partijen bevinden zich allemaal onder één dak. Hierdoor ontstaat er een samenwerking tussen de verschillende partijen die op vele gebieden uitdaging biedt aan uw kinderen.

Kinderdagverblijf Leander biedt opvang aan twee groepen (0-4 jaar). Buiten deze twee groepsruimtes beschikken we over een grote speelhal die aan de groepen vast zit. Hier kunnen de kinderen fietsen, bouwen, ravotten en nog veel meer! Regelmatig spelen we samen met de naastgelegen peuterspeelzaal.

Het kinderdagverblijf beschikt over een natuurlijk buitenterrein dat gezamenlijk wordt gebruikt met de peuterspeelzaal. Er is hier ruimte om te spelen, ravotten en lekker te kliederen met o.a. het waterspel. Tevens beschikken we over voldoende klim- en klautermateriaal. Komt u gerust eens een kijkje nemen.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Leander
De Inloop 6
5845 DC St. Anthonis

T (VG1): 088 2088 361
T (VG2): 088 2088 362

E-mail: 
kdv.leander@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 2

E-mail: 
klantteam2@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 302

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Leander

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Leander in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.