loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Veer Tegelen

In het kinderrijke Maasveld in Tegelen ligt ons kleine maar fijne kinderdagverblijf 't Veer. Onze groepen bieden een paradijs voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij hebben twee groepen die gezellig en licht zijn ingericht met veel hoekjes waar de kinderen kunnen spelen en waar wij uitdagende activiteiten aanbieden die afgestemd zijn op de belevingswereld van uw kind. Doordat wij met thema’s werken blijven de activiteiten uitdagend en herkenbaar.

Doordat wij in de openbare Jenaplanschool Het Maasveld zijn gevestigd werken wij nauw samen met de school. De oudere kinderen nemen regelmatig een kijkje op school waardoor een eventuele overstap makkelijker is. Naast een kinderdagverblijf heeft deze locatie ook een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang. Zo kan uw kind op dezelfde vertrouwde plek blijven.

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Veer
Beekpunge 57
5931 DP Tegelen

T groep 1: 088 2088 346
T groep 2: 088 2088 347

E-mail: 
kdv.veer@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 1

E-mail: 
klantteam1@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 301

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Veer

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Veer in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.