loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Herberg Venlo

In maart 2013 is kinderdagverblijf de Herberg verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in Venlo Noordoost. Het nieuwe kindcentrum staat in vaste verbinding met Basisschool De Meule. Samen met de basisschool werken we aan de komst van een integraal kindcentrum. Een plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar van harte welkom zijn om te spelen, te leren en zich te ontwikkelen. Een plek waar opvang en onderwijs elkaar versterken. 

De Herberg schenkt veel aandacht aan activiteiten. Elk jaar maken we een activiteitenplanning met wisselende thema's die op elkaar aansluiten. Vrij spelen kan in de diverse speelhoeken. De pedagogisch medewerkers ondersteunen de kinderen om gebruik te maken van hun unieke kwaliteiten en mogelijkheden. Zij geven hen de ruimte om op eigen kracht de wereld te ontdekken en zo spelenderwijs te groeien. Daarbij zorgt de Herberg voor een veilig 'thuis' waarin kinderen zich kunnen ontspannen. Tegelijkertijd bieden de pedagogisch medewerkers een spannende omgeving die uitnodigt om nieuwe dingen te ontdekken.

Het kinderdagverblijf heeft een ruim lokaal met allerlei leuke hoekjes: een poppenhoek met een keukentje, een bouwhoek en een autohoek. Ook is er een leeshoek, waar we voorlezen of waar de kinderen zelf op de bank kunnen liggen met een boekje. Ook is daar een verkleedhoekje. Buiten kunnen de kinderen veilig op ondekking uit. Ze kunnen in de zandbak spelen, fietsen, klimmen of gewoon lekker ravotten op het grasveld.

Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van de Herberg proberen waar mogelijk samen te werken en af te stemmen. De Herberg biedt ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Zo kan uw kind op dezelfde vertrouwde plek blijven. 

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Herberg
Albert Cuypstraat 1
5914 XE Venlo

T: 088 2088 647

E-mail: 
kdv.herberg@spring-kinderopvang.nl


Klantteam 1

E-mail: 
klantteam1@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 301

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Herberg

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Herberg in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.