loading

pagina printen

Kinderdagverblijf Tovertuin Venray

Kindcentrum Tovertuin is gevestigd in Medisch Centrum Buitenlust, grenzend aan de wijk Landweert en goed bereikbaar. Tovertuin heeft een eigentijdse uitstraling. De verschillende groepsruimtes zijn licht en ruim van opzet. Er is een extra spelruimte waar met kleine groepjes kinderen gewerkt kan worden en waar kinderen even apart van de rest van de groep kunnen spelen. Er wordt geknutseld, voorgelezen en gebouwd. Er is tijd om te ravotten maar ook voor de nodige rust. Een ideale plek voor jonge kinderen.

Buiten is een ruime tuin, waarin kinderen lekker kunnen spelen en ontdekken. De tuin is ingericht volgens het concept ‘natuurlijk buitenspelen’. Het resultaat is een speelterrein met veel groen, houten palen, een mooie zandbak en een heuvel. Allemaal elementen die kinderen uitnodigen om hun fantasie te gebruiken en eigen spel stimuleren. Het buiten spelen bevordert op deze wijze de ontwikkeling van kinderen. 

Tovertuin biedt opvang aan twee verticale groepen waarin kinderen van 0-3 jaar samen zijn. In de groepen werken we het hele jaar door met verschillende thema’s. Hierdoor worden kinderen uitgedaagd om zich op alle gebieden te ontwikkelen. Rond de leeftijd van 3 jaar, stromen kinderen door naar de combinatiegroep. In deze groep worden opvang voor peuters én BSO voor kleuters met elkaar gecombineerd. Zo kunnen de peuters leren van de kleuters, en kunnen de kleuters nog even in een veilige en vertrouwde omgeving blijven!

Nieuwsgierig geworden? 
U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een rondleiding aanvragen via het formulier op deze website. Dan zorgen wij dat er iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Diensten

Wat u precies mag verwachten wanneer u kiest voor dagopvang bij Spring, leest u in onze folder Dagopvang bij Spring

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over welke opvangmogelijkheid het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op deze locatiepagina onder het tabblad 'Locatiegegevens'.

 

Tarieven

Tarieven
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief luiers, fles- en babyvoeding.

Rekenhulp
Benieuwd wat u in uw situatie netto voor kinderdagopvang betaalt? (Dus na aftrek van de kinderopvangtoeslag.) Dit kunt u eenvoudig berekenen via onze rekenhulp! Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Locatiegegevens

Wijziging doorgeven?

Geef hier een wijziging in uw persoonsgegevens door. Een wijziging in de opvang van uw kind kunt u doorgeven middels de 'groene button' rechts op deze website.

Contactgegevens

Voor vragen over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze klantenservice (bijv. over de plaatsing van uw kind of over uw contract). Heeft u een vraag aan één van onze pedagogisch medewerkers op locatie of wilt u bijv. uw kind ziekmelden, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kinderdagverblijf.


Kinderdagverblijf Tovertuin
Buitenlust 13
5803 AZ Venray

T (verticale groep 1): 088 2088 448
T (verticale groep 2): 088 2088 449
T (peutergroep): 088 2088 450

E-mail: 
tovertuin@spring-kinderopvang.nl 


Klantteam 2

E-mail: 
klantteam2@spring-kinderopvang.nl

T: 088 2088 302

Of neem contact met ons op via het contactformulier.


Openingstijden kinderdagverblijf Tovertuin

Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 - 13.00 uur
Middag van 13.00 - 18.30 uur

Verlengde opvang
Ochtend van 7.30 - 14.00 uur
Middag van 12.00 - 18.30 uur

LRKP

Bekijk kinderdagverblijf Tovertuin in het Landelijk Register Kinderopvang voor de laatste rapporten van de GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.