loading

Gastouderopvang bij Spring

Opvang op maat
Op zoek naar opvang op maat? Dan is gastouderopvang misschien iets voor u. Gastouderopvang is een flexibele, kleinschalige vorm van kinderopvang waarbij kinderen thuis of bij een gastouder worden opgevangen. Dit is mogelijk op alle dagen van de week, ook ’s avonds en in het weekend. U betaalt alleen de werkelijk afgenomen opvanguren.

Waarom gastouderopvang via Spring?
Er zijn veel gastouders en veel gastouderbureaus. Gastouderopvang van Spring onderscheidt zich door kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kind wordt opgevangen in een uitdagende en veilige omgeving. Al onze gastouders hebben een erkend diploma. Door scholingsactiviteiten en professionele begeleiding van de gastouders zorgen wij ervoor dat gastouderopvang van Spring aan alle eisen voldoet. Al onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Dit betekent dat u als ouder kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. De begeleiding door ons gastouderbureau is professioneel en persoonlijk. Op basis van uw wensen zoekt Spring naar een geschikte gastouder voor uw kind. We regelen alle zaken rondom de plaatsing. Lees verder het volledige overzicht wat u als ouder mag verwachten van gastouderopvang van Spring of bekijk ons dienstenaanbod in de brochure Gastouderopvang bij Spring.

Gastouderopvang bij Spring in het kort:

  • Flexibele opvang bij u thuis of bij een gastouder in huis.
  • Betaling per uur.
  • Opvang is mogelijk op alle dagen van de week, ook ’s avonds en in het weekend.
  • Spring staat voor kwaliteit, ook de gastouderopvang. Zo hebben gastouders een erkend diploma en krijgen zij professionele pedagogische begeleiding. Ook is de opvanglocatie altijd gecheckt op veiligheid.
  • Ons gastouderbureau biedt professionele en persoonlijke bemiddeling en begeleiding.