loading

pagina printen

Gastouder Ilse Nooijen Helenaveen

Hoi! Ik ben Ilse Nooijen uit Helenaveen. Al een tijdje ben ik gastouder voor kindjes van 0 t/m 4 jaar en sinds kort ook voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Dit kan flexibel en op wisselende dagen. Wij wonen heel ruimtelijk, zowel binnen als buiten, net buiten de bebouwde kom van Helenaveen. Kindjes kunnen buiten genieten van de zandbak, het speelhuis met een schommel, de trampoline, de glijbaan en de ballenbak! In de zomer is er ruimte voor waterspelen. Binnenshuis worden ze betrokken bij de huiselijke sfeer en de kindjes hebben een eigen slaapvertrek. Kortom, heerlijk opgroeien dus!

Activiteiten
Ik werk o.a. met thema's die met de seizoenen en feestdagen te maken hebben. Verder heb ik volop ideeën voor leuke activiteiten. Van knutselen tot bakken, van buiten spelen tot discodansen. Plezier staat voorop!

Ik als gastouder
Ik ben zelf mama en kom uit een grote familie met heel veel neefjes en nichtjes. Ik heb eigenlijk al mijn hele leven met kinderen gewerkt. Ik ben onder meer 10 jaar kraamverzorgster geweest. Ik vind dat kinderen een ongedwongen leven moeten kunnen leiden. Daar wil ik ze dan ook heel graag in begeleiden.

Meer informatie 
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau.