loading

pagina printen

Gastouder Karin Hendriks Venray

Mijn naam is Karin Hendriks, gastouder in de wijk Landweert in Venray. Ik bied opvang tijdens werktijden aan kinderen tussen 0 en 12 jaar oud. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Ik heb een eigen opvanglocatie, maar ik kom ook graag bij u thuis.

Activiteiten
Ik werk veel met thema’s, zoals de seizoenen, Sinterklaas, Kerst, voorjaar, maar ook de verjaardagen van familieleden worden niet vergeten. Ik vind het leuk om te tekenen en te schilderen met de kinderen. Dit doe ik ook al met kinderen van 1 jaar. Lezen, muziek luisteren en liedjes zingen zijn activiteiten die regelmatig voorbij komen.

Als het even kan ga ik lekker met de kinderen naar buiten om bijvoorbeeld een boodschap te doen. Overdag wordt er bij mij geen televisie gekeken en worden er geen computerspelletjes gedaan.

Ik als gastouder
Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten. Ik probeer deze talenten en kwaliteiten verder uit te breiden op een leuke en leerzame manier. Daarnaast vind ik normen en waarden erg belangrijk. Ik ben een consequente gastouder die flexibel inzetbaar is.

Meer informatie 
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau.