loading

pagina printen

Gastouder Wendy Beyer Venray

Mijn naam is Wendy Beyer, gastouder in Venray, wijk 't Brukske. Ik heb ruime ervaring als gastouder en bied opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ik bied opvang tijdens werktijden en ook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen). 

Ik heb een gezellige ruimte in mijn drive-in woning ingericht voor de kinderen. Er is genoeg plek voor de kinderen om een boekje te lezen, een tekening te maken of te knutselen, op de mat rond te rijden met de auto's of een leuke puzzel te maken of spelletjes te doen. 

Er is een slaapplek aanwezig op de bovenverdieping, zodat de kinderen die nog moeten slapen, voldoende rust krijgen. In de ruime tuin kan lekker gespeeld worden. Ook zijn er diverse speeltuintjes in de buurt. 

Activiteiten 
Ik vind het leuk om met thema's te werken zoals de seizoenen. Hierbij knutselen we dan iets leuks. Spelletjes doen hoort er natuurlijk ook bij. En lekker naar buiten: een wandeling maken, een (bal)spel doen of een 'watergevecht houden' wanneer het warm is. 

Ik als gastouder 
Ik vind het belangrijk dat een kind zich bij mij op z'n gemak voelt. Ik ben een lieve gastouder, maar als het nodig is, zal ik zeker de grenzen aangeven. Ik vind het heerlijk om naar de verhalen van de kinderen te luisteren over wat ze hebben meegemaakt bijvoorbeeld of wat ze op school hebben gedaan. Het contact vind ik erg belangrijk.
Ik vind het fijn als de ouders het eten voor de kinderen mee kunnen geven, zodat het kind te eten krijgt wat hij/zij het lekkerst vindt.

Meer informatie 
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau.