wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Buitengewoon | Cuijk

Buitenschoolse opvang Buitengewoon is sinds begin 2018 te vinden in kindcentrum Kukel aan de Robijnlaan (wijk de Valuwe). Hier bevindt zich ook kinderdagverblijf Kukel en voor de peuters is er het peuteraanbod bij Zeppelin. Er zijn allerlei mooie ruimtes waar de kinderen van alles kunnen doen. Op deze bso komen vooral kinderen van basisschool De Regenboog en basisschool 't StartblokOp zoek naar extra service? Bij bso Buitengewoon kan je kind een gezonde warme maaltijd eten!

Bijzonder aan Buitengewoon

  • Veel mooie ruimtes, waaronder een theater- en huishoek, een chillroom met computer, een atelier voor creatieve activiteiten en een eetcafé.
  • Ook is er een airhockeytafel.
  • Groot, natuurlijk aangelegd buitenterrein met een zandheuvel, glijbanen, zandbakken, een speelhuisje, duikelstangen, struiken en grote bomen.
  • De bovenbouw-kinderen mogen ook gebruik maken van het mooie, grote schoolplein naast de bso (van 't Startblok).
  • We trekken er ook regelmatig op uit naar het park of de dierentuin naast de bso.
  • Zeer ervaren, enthousiast team.
  • Tijdens vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij bso Graaf in Cuijk. Er is dan een speciaal vakantieprogramma met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes waardoor kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. Vooraf krijgt ieder kind een boekje met uitleg over het thema van de vakantie en welke activiteiten er worden aangeboden.
  • Extra service: warme maaltijd. (Vraag op de locatie naar de mogelijkheden en de kosten.)

Uitdagende activiteiten

Bso Buitengewoon werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Buitengewoon 
Robijnlaan 105 
5431 ZN Cuijk 
(t) 06 13 93 24 51
(e) buitengewoon@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Naschoolse opvang

Maandag, dinsdag en donderdag
V
anaf eindtijd school tot 18.30 uur

Op woensdag en vrijdag is naschoolse opvang mogelijk bij bso Graaf.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder