wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Buitengewoon | Cuijk

Buitenschoolse opvang Buitengewoon is sinds begin 2018 te vinden in kindcentrum Kukel aan de Robijnlaan (wijk de Valuwe). Hier bevindt zich ook kinderdagverblijf Kukel en voor de peuters is er het peuteraanbod bij Zeppelin. Er zijn allerlei mooie ruimtes waar de kinderen van alles kunnen doen. Op deze bso komen vooral kinderen van basisschool De Regenboog en basisschool 't StartblokOp zoek naar extra service? Bij bso Buitengewoon kan je kind een gezonde warme maaltijd eten!

Bijzonder aan Buitengewoon

  • Veel mooie ruimtes, waaronder een theater- en huishoek, een chillroom met computer, een atelier voor creatieve activiteiten en een eetcafé.
  • Ook is er een airhockeytafel.
  • Groot, natuurlijk aangelegd buitenterrein met een zandheuvel, glijbanen, zandbakken, een speelhuisje, duikelstangen, struiken en grote bomen.
  • De bovenbouw-kinderen mogen ook gebruik maken van het mooie, grote schoolplein naast de bso (van 't Startblok).
  • We trekken er ook regelmatig op uit naar het park of de dierentuin naast de bso.
  • Zeer ervaren, enthousiast team.
  • Tijdens vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij bso Graaf in Cuijk. Er is dan een speciaal vakantieprogramma met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes waardoor kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. Vooraf krijgt ieder kind een boekje met uitleg over het thema van de vakantie en welke activiteiten er worden aangeboden.
  • Extra service: warme maaltijd. (Vraag op de locatie naar de mogelijkheden en de kosten.)

Uitdagende activiteiten

Bso Buitengewoon werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Buitengewoon 
Robijnlaan 105 
5431 ZN Cuijk 
(t) 06 13 93 24 51
(e) buitengewoon@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Naschoolse opvang

Maandag, dinsdag en donderdag
V
anaf eindtijd school tot 18.30 uur

Op woensdag en vrijdag is naschoolse opvang mogelijk bij bso Graaf.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Leden gezocht voor de oudercommissie!

Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar leden. Wil je meedenken over beleid en activiteiten op de locatie van jouw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker op de groep.

Lees verder