wij zijn spring.
wie word jij?

Bso De Brug (Mierlo) | Helmond Brandevoort

Sport-bso De Brug in Mierlo (nabij Helmond-Brandevoort) is gelegen op hotel- en sportcomplex HUP. Hier kunnen kinderen zich naar hartenlust uitleven op sportief gebied! Iedere zes weken is er een nieuw thema waarbij met diverse sport- en spelvormen telkens een andere sport wordt uitgediept, zodat je kind met allerlei sporten kennismaakt. Bso De Brug werkt samen met OBS Brandevoort en de Vendelier.

Bijzonder aan sport-bso De Brug

  • De naam zegt het al: bij sport-bso De Brug staat sport centraal.
  • Iedere zes weken een nieuw thema waarbij telkens een andere sport aan bod komt. We werken met diverse sport- en spelvormen.
  • Elke periode eindigt met een 'vrije' week waarin we de verjaardagen van kinderen vieren en een extra activiteit doen zoals bowlen, paardrijden, zwemmen of squash, afhankelijk van de keuze van de kinderen.
  • De kinderen kunnen heerlijk sporten in de grote gymhal en geregeld in de spiegelzaal, op de bowlingbaan, de squashbaan, in het zwembad en op de tennisbaan.
  • Buiten kunnen de kinderen sporten op het terrein van voetbalvereniging Mifano, zich uitleven in het nabijgelegen bos en gebruikmaken van de jeu-de-boules-baan.
  • Vervoer vanuit school naar de bso per taxibus. 
  • Voor al deze activiteiten betaal je niks extra's. Je betaalt dus hetzelfde Spring-tarief als voor de andere bso's. 
  • Vakantie-opvang vindt plaats bij VesteinDik Trom of Hoevestein.

Uitdagende activiteiten

Bso De Brug werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. Bij de Brug ligt het accent op sportieve (motorische) activiteiten. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang De Brug 
Arkweg 3-17
5731 PD Mierlo
(t) 06 15 34 97 88
(e) bso.debrug@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur.

Op woensdag en vrijdag en in vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij bij VesteinDik Trom of Hoevestein.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

Leden gezocht voor de oudercommissie!

Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar leden. Wil je meedenken over beleid en activiteiten op de locatie van jouw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker op de groep.

Lees verder