Kom je meedoen bij bso Zeespiegel | Helmond Brouwhuis
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Kom je meedoen bij bso Zeespiegel | Helmond Brouwhuis

Buitenschoolse opvang de Zeespiegel is centraal gelegen in de wijk in het gebouw van Scouting Brouwhuis. Hier komen kinderen spelen van montessorischool Helmond en basisschool De Korenaar. Betrokken bij de wijk, ouders en kinderen, meedenkend en gastvrij: dat is typisch bso Zeespiegel. Kom je ook bij ons spelen?

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Zeespiegel

  • Centraal gelegen in en betrokken bij de wijk.
  • Omheind speelveld met uitdagende speeltoestellen.
  • De inrichting is afgestemd op de belevingswereld van je kind: zo zijn er o.a. een poppenhoek, leeshoek en computerruimte en voor de oudere kinderen is er een huiskamer waar ze kunnen relaxen of huiswerk kunnen maken.
  • Grote ouderbetrokkenheid.
  • Kinderen hebben veel inspraak in activiteiten en via bijvoorbeeld een kinderenquête wordt in beeld gebracht of kinderen het naar hun zin hebben op onze bso en wat er volgens de kinderen beter of anders kan.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!
  • Voor opvang na schooltijd op woensdag en (vervroegde) opvang voor schooltijd kan je kind terecht bij bso De Vlier.

Uitdagende activiteiten

Bso Zeespiegel werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

“Deze locatie verdient een dikke 10!”

Onze zoon gaat al 4 jaar met veel plezier naar Bso de zeespiegel. De medewerkers zijn goud waard. Ze zijn fantastisch voor de kinderen en betrokken bij de ouders. Zij zorgen ervoor dat deze locatie een dikke 10 verdient!
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Zeespiegel 
Rietven 1
5704 CP Helmond
(t) dolfijn: 088 2088 657
(t) zeehond: 088 2088 658
(e) bso.zeespiegel@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Na schooltijd
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 18.30 uur

Voor opvang na schooltijd op woensdag en (vervroegde) opvang voor schooltijd kan je kind terecht bij bso De Vlier.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.