wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Zeespiegel | Helmond Brouwhuis

Buitenschoolse opvang de Zeespiegel is centraal gelegen in de wijk in het gebouw van Scouting Brouwhuis. Hier komen kinderen spelen van basisschool de Vlierbasisschool de Stroommontessorischool Helmondbasisschool De Korenaar en medisch kinderdagverblijf De Mikkel. Betrokken bij de wijk, ouders en kinderen, meedenkend en gastvrij: dat is typisch bso Zeespiegel. Kom je ook bij ons spelen?

Bijzonder aan Zeespiegel

  • Centraal gelegen in en betrokken bij de wijk.
  • Omheind speelveld met uitdagende speeltoestellen.
  • De inrichting is afgestemd op de belevingswereld van je kind: zo zijn er o.a. een poppenhoek, leeshoek en computerruimte en voor de oudere kinderen is er een huiskamer waar ze kunnen relaxen of huiswerk kunnen maken.
  • Grote ouderbetrokkenheid.
  • Kinderen hebben veel inspraak in activiteiten en via bijvoorbeeld een kinderenquête wordt in beeld gebracht of kinderen het naar hun zin hebben op onze bso en wat er volgens de kinderen beter of anders kan. 
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Zeespiegel werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Zeespiegel 
Rietven 1
5704 CP Helmond
(t) 088 2088 657 
(t) 06 22 44 03 71
(e) zeespiegel@spring-kinderopvang.nl 

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Bij voldoende interesse is opvang op andere dagen ook mogelijk. Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje