wij zijn spring.
wie word jij?

Bso 't Stekje | Helmond Centrum

Buitenschoolse opvang 't Stekje ligt in de binnenstad en biedt naschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. De bso ligt op loopafstand van basisscholen Silvester-Bernadettede Goede HerderDe Hilt en De VuurvogelKinderen worden bij school opgehaald en naar de bso gebracht. Ook de peuterspeelzaal is hier te vinden.

Bijzonder aan 't Stekje

  • Centraal gelegen.
  • Uitdagende, veilige binnenruimtes en een heerlijke buitenspeelplek. 
  • Een aparte ruimte voor de jongste bso-kinderen (tot 6 jaar).
  • Ook de peuterspeelzaal is hier te vinden. De jongere bso-kinderen mogen van deze (hiervoor aangepaste) ruimte gebruik maken op de dagen dat de peuterspeelzaal gesloten is.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie! De vakantieopvang vindt plaats bij bso Beestenbende. Zo zijn er genoeg kinderen om mee te spelen en leuke activiteiten om aan mee te doen!

Uitdagende activiteiten

Bso 't Stekje werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

 

Buitenschoolse opvang 't Stekje 
Gladiolenstraat 14
5701 EL Helmond
(t) 088 2088 538
(e) bso.stekje@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Deze vindt momenteel plaats bij vso Alvermanneke (Molenstraat 34of vso Toverhoed (pr. Karelstraat 125). Na de zomervakantie biedt 't Stekje vso aan op eigen locatie.

Naschoolse opvang

Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder