wij zijn spring.
wie word jij?

Vso Alvermanneke | Helmond Centrum

Vso Alvermanneke biedt opvang voor schooltijd voor kinderen die naar basisschool De Goede Herder of naar basisschool Silvester Bernadette gaan. De vso is elke ochtend geopend tijdens schoolweken en bevindt zich in een groepsruimte van het kinderdagverblijf. 

Bijzonder aan Alvermanneke

  • Kinderen die voor 7.50 uur aanwezig zijn, mogen gratis ontbijten.
  • Wanneer school gaat beginnen worden de kinderen veilig te voet of met de taxi naar school gebracht.
  • Na schooltijd kunnen de kinderen onder andere terecht bij buitenschoolse opvang 't Stekje. Zij worden dan bij school opgehaald en er naartoe gebracht.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Open avond bij Vestein en Hoevestein

Op donderdag 4 april houden kindcentra Vestein en Hoevestein een open avond. Iedereen is welkom om de vernieuwde locaties te komen bekijken. Het thema is 'kunst'. De "musea" zijn open van 18.00 tot 19.30 uur. Op beide locaties zijn prijzen te winnen én is een opvangticket voor een gratis dagdeel bij sport-bso De Brug te krijgen. Kom je ook?

Lees verder

Pluim voor kinderdagverblijf Kukel

Het team van De Kukel in Cuijk kreeg een dikke pluim van de ouders van Sanne. Een pluim voor 'Passend Kinderdagverblijf' die wordt uitgereikt door ouders die blij zijn met het kinderdagverblijf omdat het alle kinderen welkom heet en mogelijkheden ziet en schept.

Lees verder