wij zijn spring.
wie word jij?

Vso Alvermanneke | Helmond Centrum

Vso Alvermanneke biedt opvang voor schooltijd voor kinderen die naar basisschool De Goede Herder of naar basisschool Silvester Bernadette gaan. De vso is elke ochtend geopend tijdens schoolweken en bevindt zich in een groepsruimte van het kinderdagverblijf. 

Bijzonder aan Alvermanneke

  • Kinderen die voor 7.50 uur aanwezig zijn, mogen gratis ontbijten.
  • Wanneer school gaat beginnen worden de kinderen veilig te voet of met de taxi naar school gebracht.
  • Na schooltijd kunnen de kinderen onder andere terecht bij buitenschoolse opvang 't Stekje. Zij worden dan bij school opgehaald en er naartoe gebracht.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder