wij zijn spring.
wie word jij?

Vso Alvermanneke | Helmond Centrum

Vso Alvermanneke biedt opvang voor schooltijd voor kinderen die naar basisschool De Goede Herder of naar basisschool Silvester Bernadette gaan. De vso is elke ochtend geopend tijdens schoolweken en bevindt zich in een groepsruimte van het kinderdagverblijf. 

Bijzonder aan Alvermanneke

  • Kinderen die voor 7.50 uur aanwezig zijn, mogen gratis ontbijten.
  • Wanneer school gaat beginnen worden de kinderen veilig te voet of met de taxi naar school gebracht.
  • Na schooltijd kunnen de kinderen onder andere terecht bij buitenschoolse opvang 't Stekje. Zij worden dan bij school opgehaald en er naartoe gebracht.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder