wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Beestenbende | Helmond Noord

Buitenschoolse opvang Beestenbende is gevestigd in het scoutinggebouw van Leonardus. Op deze fijne plek met enorme speelruimte zijn kinderen van 4 tot 13 jaar na schooltijd en in vakanties van harte welkom. Bso Beestenbende werkt samen met de volgende basisscholen: De ToermalijnVrije School Peelland en De Rank

Bijzonder aan Beestenbende

  • Gelegen in scoutinggebouw van Leonardus.
  • Op loopafstand van de scholen: De Toermalijn, Vrije School Peelland en De Rank. Kinderen worden opgehaald door een pedagogisch medewerker en lopen samen naar de bso. 
  • Enorme, afgebakende speelruimte met een groot sportveld erachter.
  • Gelegen bij natuurgebied de Bundertjes, dus we gaan regelmatig de natuur in.
  • Diverse hoekjes waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.
  • Voor schooltijd zijn de kinderen van harte welkom op basisschool De Rank, waar ze gebruik mogen maken van de hal bij de peuterspeelzaal, de buitenruimte en soms ook van de speelzaal.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie. Dan komen er ook kinderen spelen van bso´t Stekje en bso Mozaïek.

Uitdagende activiteiten

Bso Beestenbende werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Beestenbende 
Binderen 4
5702 NT Helmond
(t)  088 2088 543
(e) beestenbende@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Op basisschool De Rank 
Maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot begintijd school


Naschoolse opvang

Maandag en dinsdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Donderdag en vrijdag
Vanaf eindtijd school tot 18.00 uur

Op woensdagmiddag is de opvang bij bso Mozaïek.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Open dag bij kindcentrum De Bende

Op zondag 27 oktober houdt kindcentrum De Bende in Horst een open dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het vernieuwde kindcentrum.

Lees verder

Terugroepactie vleeswaren

Onder andere supermarktketen Jumbo haalt vleeswaren terug omdat deze in de fabriek mogelijk besmet zijn met de Listeria bacterie. Ook onze eigen boodschappenleverancier heeft een klein aantal van deze vleeswaren in het assortiment. Uiteraard zijn de producten gecheckt en indien nodig weggegooid.

Lees verder