wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Beestenbende | Helmond Noord

Buitenschoolse opvang Beestenbende is gevestigd in het scoutinggebouw van Leonardus. Op deze fijne plek met enorme speelruimte zijn kinderen van 4 tot 13 jaar na schooltijd en in vakanties van harte welkom. Bso Beestenbende werkt samen met de volgende basisscholen: De ToermalijnVrije School Peelland en De Rank

Bijzonder aan Beestenbende

  • Gelegen in scoutinggebouw van Leonardus.
  • Op loopafstand van de scholen: De Toermalijn, Vrije School Peelland en De Rank. Kinderen worden opgehaald door een pedagogisch medewerker en lopen samen naar de bso. 
  • Enorme, afgebakende speelruimte met een groot sportveld erachter.
  • Gelegen bij natuurgebied de Bundertjes, dus we gaan regelmatig de natuur in.
  • Diverse hoekjes waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.
  • Voor schooltijd zijn de kinderen van harte welkom op basisschool De Rank, waar ze gebruik mogen maken van de hal bij de peuterspeelzaal, de buitenruimte en soms ook van de speelzaal.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie. Dan komen er ook kinderen spelen van bso´t Stekje en bso Mozaïek.

Uitdagende activiteiten

Bso Beestenbende werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Beestenbende 
Binderen 4
5702 NT Helmond
(t)  088 2088 543
(e) beestenbende@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Op basisschool De Rank 
Maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot begintijd school


Naschoolse opvang

Maandag en dinsdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Donderdag en vrijdag
Vanaf eindtijd school tot 18.00 uur

Op woensdagmiddag is de opvang bij bso Mozaïek.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder