wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Bundertjes | Helmond Noord

Buitenschoolse opvang de Bundertjes maakt deel uit van kindcentrum de Bundertjes, samen met het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de school. De bso voor de jongste kinderen bevindt zich aan de Basstraat. De bso voor de oudste kinderen bevindt zich aan de Harmoniestraat. Ieder kind is hier van harte welkom. 

Bijzonder aan De Bundertjes

  • Goede samenwerking met de dagopvang, peuterspeelzaal en basisschool: één omgeving waar kinderen kunnen spelen, leren, ontmoeten en ontwikkelen. 
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Aparte groepen voor de jongere en de oudere bso-kinderen.
  • De bso deelt de buitenruimte met de bovenbouw van de basisschool.
  • Kinderen kunnen ook spelen in het naastgelegen park.
  • Gelegen bij natuurgebied de Bundertjes, dus we gaan regelmatig de natuur in. (???)
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie. De opvang vindt dan plaats bij bso Beestenbende. Zo zijn er altijd genoeg kinderen om mee te spelen en leuke activiteiten om aan mee te doen.  

Uitdagende activiteiten

Bso De Bundertjes werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Benieuwd naar kindcentrum De Bundertjes? Bekijk dan ook eens dit filmpje.
 

Buitenschoolse opvang De Bundertjes
Jongste bso-kinderen:
Basstraat 208
5702 SM Helmond

Oudste bso-kinderen:
Harmoniestraat 47
5702 JC Helmond

(t) 0492 525 649

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang: locatie Harmoniestraat en locatie Basstraat.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder