wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Bundertjes | Helmond Noord

Buitenschoolse opvang Bundertjes gaat verhuizen. Na de zomervakantie zijn de kinderen van harte welkom op een centrale plek in Helmond bij kindcentrum Mozaïek. In dit moderne gebouw zijn ook de peuterspeelzaal en de dagopvang gevestigd.

Uitdagende activiteiten

Bso De Bundertjes werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Benieuwd naar kindcentrum De Bundertjes? Bekijk dan ook eens dit filmpje.
 

Buitenschoolse opvang De Bundertjes
Harmoniestraat 47
5702 JC Helmond

(t) 0492 525 649

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang: locatie Harmoniestraat en locatie Basstraat.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder