wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Mozaïek | Helmond Noord

Buitenschoolse opvang Mozaïek is gevestigd in gebouw de Noorderpoort en is samen met de gelijknamige dagopvangpeuterspeelzaal en basisschool onderdeel van een integraal kindcentrum; een plek waar opvang, onderwijs en zorg samenkomen. Het gebouw heeft een centrale plek in de wijk, grenzend aan het Nieuwveld en de Jan Steenlaan. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom op de voorschoolse, naschoolse én vakantie-opvang bij bso Mozaïek.

Bijzonder aan Mozaïek

  • Goede samenwerking met de dagopvang, de peuterspeelzaal en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Buitenspeelplaats volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen', met o.a. boomstammen en keien om op te spelen.
  • Ook kunnen we spelen op de speelplaats van de basisschool.
  • We maken eveneens gebruik van de professionele gymzaal en de twee speellokalen, met klimrekken, klimtoestellen en een glijbaan.
  • Kinderen die van koken houden, kunnen zich uitleven op een professioneel kookeiland.
  • Bibliotheek op de eerste verdieping.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie. De vakantieopvang vindt plaats bij bso Beestenbende. Zo zijn er genoeg kinderen om mee te spelen en leuke activiteiten om aan mee te doen!
  • Bso Mozaïek biedt ook vakantieopvang.

Uitdagende activiteiten

Bso Mozaïek werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

 

Buitenschoolse opvang Mozaïek
Nieuwveld 61
5702 HW Helmond
(t) 0492 525 177
(e) bso.mozaiek@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje