wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Avonturijn | Helmond 't Hout

Buitenschoolse opvang Avonturijn bevindt zich in hetzelfde gebouw als peuterspeelzaal Kiekeboe Bert en basisschool St. Odulfus. Zowel de jongste basisschoolkinderen als kinderen van 8 jaar en ouder zijn van harte welkom bij bso Avonturijn, een bso waar samenwerken, spelen en respect voor elkaar belangrijke begrippen zijn. 

Bijzonder aan Avonturijn

  • Ligt net als peuterspeelzaal Kiekeboe Bert in basisschool St. Odulfus.
  • De kinderen zijn verdeeld over twee leeftijdsgroepen: een groep van 4 tot 8 jaar en een 8+ groep: voor ieder kind is er een spelaanbod aangepast op de leeftijd en daarmee voldoende uitdaging.
  • Verschillende hoeken waar de kinderen naar eigen inzicht kunnen spelen, zoals een knutselhoek, leeshoek, poppenhoek of bouwhoek.  
  • Gebruik van de buitenruimte van school.
  • Nauwe samenwerking met de andere bso-locaties in Mierlo-Hout. Zo gaan de kinderen van bso Avonturijn en de kinderen van bso de Beemd op woensdagen en in de vakanties naar bso Maraboe.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie! 

Uitdagende activiteiten

Bso Avonturijn werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

 

Buitenschoolse opvang Avonturijn 
Slegersstraat 2A
5706 AX Helmond
(t) 088 2088 660
(e) avonturijn@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school


Naschoolse opvang

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder