wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Spring Erbij | Liessel

Buitenschoolse opvang Spring Erbij is gevestigd in brede school De Zonnebloem en deelt haar grote ruimte met de peuters van 't Keike. Ook is hier dagopvang te vinden. Gezellige opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in een huiselijke, vertrouwde omgeving, middenin het dorp en grenzend aan het dorpspark. Dat typeert bso Spring Erbij. Kom je er ook bij? 

Bijzonder aan Spring Erbij

  • Goede samenwerking met school. Praktisch (delen van materialen en ruimten), maar ook inhoudelijk: gezamenlijke activiteiten, vieringen en de overdracht van kindgegevens tussen opvang en school, in overleg met ouder.
  • Grote, vrolijke ruimte met gezellige hoekjes. Ook staat er een groot tv-scherm om te spelen met de Wii, een filmpje te bekijken of lekker te dansen bij de muziek.
  • Voor de 8+ kinderen is er een loungeruimte waar ze samen kunnen chillen.
  • Buiten spelen kan op de grote speelplaats van school, de speelplaats aansluitend aan de bso-ruimte en op het aangrenzende grasveld. Kinderen kunnen hier dus volop hun energie kwijt.
  • Vaste, enthousiaste pedagogisch medewerkers.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

     

Uitdagende activiteiten

Bso Spring Erbij werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Spring Erbij 
Het Hofke 16
5757 BB Liessel
(t)  088 2088 614
(e) zonnebloem@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op woensdag of opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Groentenboxjes op de locaties in Venlo

Op 31 januari zijn vijf locaties van Spring in Venlo als eerste gestart met het groenteboxjesprogramma. Wethouder Frans Schatorje was op locatie Sam-Sam en heeft de kinderen voorgelezen en samen met hen groenten gegeten. Venlo heeft het groenteboxjesprogramma samen met Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo, gemeenten Horst aan de Maas en Venray ontwikkeld, omdat uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen te weinig groenten eten.

Lees verder