wij zijn spring.
wie word jij?

Bso 't Kapelke | Lomm

Buitenschoolse opvang 't Kapelke bevindt zich, net als het peuteraanbod, in basisschool 't Kapelke. School en opvang werken samen aan een kindcentrum voor kinderen van 2 tot 13 jaar, wat de ontwikkeling van kinderen van bevordert. Op de bso zijn kinderen van 4 tot 13 jaar welkom voor schooltijd, na schooltijd en in de vakanties.

Bijzonder aan Kapelke

  • Nieuw: sinds maart 2018 zijn de bso en het peuteraanbod in 't Kapelke geopend. Bekijk het filmpje van de opening.
  • Goede samenwerking met school, waarbij de talenten van kinderen en de ontwikkeling ervan centraal staan.
  • Voor ieder wat wils: kletsen in de loungehoek, computeren, huiswerk maken, buitenspelen óf meedoen aan een van de vele activiteiten.
  • Enthousiast en ervaren team.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Kapelke werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang ´t Kapelke
Kampstraat 21
5943 AR Lomm
(t) 088 2088 471
(e) bso.kapelke@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Bij voldoende interesse is ook voorschoolse opvang en naschoolse opvang op andere dagen mogelijk. Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Open dag bij kindcentrum De Bende

Op zondag 27 oktober houdt kindcentrum De Bende in Horst een open dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het vernieuwde kindcentrum.

Lees verder

Terugroepactie vleeswaren

Onder andere supermarktketen Jumbo haalt vleeswaren terug omdat deze in de fabriek mogelijk besmet zijn met de Listeria bacterie. Ook onze eigen boodschappenleverancier heeft een klein aantal van deze vleeswaren in het assortiment. Uiteraard zijn de producten gecheckt en indien nodig weggegooid.

Lees verder