wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Wigwam | Oploo

Buitenschoolse opvang de Wigwam is te vinden bij de Matthias basisschool. Op deze kleinschalige bso heerst een gezellige en huiselijke sfeer. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen hier terecht voor een fijne tijd voor en na schooltijd. 

 

Bijzonder aan Wigwam

  • Kleinschalig, met een gezellige en huiselijke sfeer.
  • Naast de groepsruimte, maken we ook gebruik van de speelzaal in school, het schoolplein en een speciale crea-ruimte.
  • Grote, natuurlijke buitenruimte waar de kinderen lekker kunnen rennen, ravotten en spelen. 
  • Vakantie-opvang vindt plaats bij bso Leander in Sint AnthonisEr zijn dan speciale activiteitenprogramma's met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Wigwam werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Wigwam 
Deken Schmerlingstraat 17
5841 AM Oploo
(t) 088 20 88 325
(e) wigwam@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Dinsdag, donderdag en vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Bij voldoende interesse is ook opvang op andere dagen mogelijk. Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden. Ook gastouderopvang kan uitkomst bieden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder