wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Dik Trom | Venlo

In een gezellig pand, aan de rand van het bos biedt bso Dik Trom haar buitenschoolse opvang aan, omgeven door een grote avontuurlijke tuin tegen de helling van de Leutherberg. Dik Trom biedt opvang na schooltijd aan kinderen vanaf 6 jaar die naar de Groeneveldschool of School aan de Vijver gaan (zij stromen door vanuit junior-bso Prinsjeshof). Weer of geen weer, zowel binnen als buiten is Dik Trom een ware belevenis voor ieder kind.

 

 

Bijzonder aan Dik Trom

  • Speciaal voor 6+ kinderen.
  • Gezellig pand, aan de rand van het bos, dus we trekken er vaak op uit met de kinderen.
  • Omgeven door een grote avontuurlijke tuin tegen de helling van de Leutherberg. 
  • Diverse hoekjes zoals een computerhoek, knutselhoek of spelletjeshoek.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Dik Trom werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Dik Trom 
Leutherweg 103
5915 CC Venlo
(t) 088 2088 681
(e) bso.diktrom-venlo@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Vindt plaats bij bso Prinsjeshof van maandag t/m vrijdag

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

In de nabije toekomst ook open op woensdag en vrijdag.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder