wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Dik Trom | Venlo

In een gezellig pand, aan de rand van het bos biedt bso Dik Trom haar buitenschoolse opvang aan, omgeven door een grote avontuurlijke tuin tegen de helling van de Leutherberg. Dik Trom biedt o.a. opvang voor en na schooltijd aan kinderen vanaf 8 jaar die naar de Groeneveldschool of School aan de Vijver gaan (zij stromen door vanuit junior-bso Prinsjeshof). Weer of geen weer, zowel binnen als buiten is Dik Trom een ware belevenis voor ieder kind.

 

 

Bijzonder aan Dik Trom

  • Speciaal voor 8+ kinderen.
  • Gezellig pand, aan de rand van het bos, dus we trekken er vaak op uit met de kinderen.
  • Omgeven door een grote avontuurlijke tuin tegen de helling van de Leutherberg. 
  • Diverse hoekjes zoals een computerhoek, knutselhoek of spelletjeshoek.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Dik Trom werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Dik Trom 
Leutherweg 103
5915 CC Venlo
(t) 088 2088 681
(e) bsodiktrom@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Vindt plaats bij bso Prinsjeshof van maandag t/m vrijdag

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

In de nabije toekomst ook open op woensdag en vrijdag.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

Leden gezocht voor de oudercommissie!

Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar leden. Wil je meedenken over beleid en activiteiten op de locatie van jouw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker op de groep.

Lees verder