wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Boomhut | Venray

Buitenschoolse opvang de Boomhut is gevestigd in 'de Circustent' midden in de bomenwijk; het groene centrum van Venray. Deze locatie, waar ook de dagopvang zit, wordt verbouwd tot groen kindcentrum. Kinderen van 4 tot 13 jaar van verschillende basisscholen kunnen hier terecht voor een fijne tijd voor en na school en tijdens schoolvakanties.

Bijzonder aan de Boomhut

  • Gevestigd in 'de Circustent' midden in de bomenwijk; het groene centrum van Venray. 
  • De locatie wordt verbouwd tot 'groen kindcentrum': volop ervaren, ontdekken en leren met 'groene' activiteiten, bijvoorbeeld groenten verbouwen in een eigen moestuin.
  • Daarnaast diverse themahoeken, zoals een theater waar kinderen zich kunnen verkleden,  schminken, dansen en muziek maken en een atelier om te schilderen, timmeren, zagen en knutselen.
  • Ook voorschoolse opvang en vakantieopvang. 
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Boomhut werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Boomhut 
Wilgenstraat 10
5802 CP Venray 
(t) bso 1 en vso: 088 2088 395
(t) bso 2: 088 2088 396
(t) bso 3: 088 2088 397
(e) boomhut-venray@spring- kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Op woensdag is de naschoolse opvang bso bij de Stip. Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang. (Let op: bso Boomhut is onderdeel van kindcentrum Circustent en staat als bso Circustent in het LRK-register.)

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder