wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Tovertuin | Venray

Buitenschoolse opvang Tovertuin is gevestigd in Medisch Centrum Buitenlust grenzend aan de wijk Landweert. Bso Tovertuin biedt eigentijdse opvang met een groen karakter, speciaal voor de jongste bso-kinderen. Hier is ook het kinderdagverblijf gevestigd met een aparte peuteropvanggroep. Kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen hier terecht voor een fijne tijd na school en tijdens schoolvakanties.

Bijzonder aan Tovertuin

  • Goed bereikbaar, grenzend aan de wijk Landweert.
  • Gevestigd in Medisch Centrum Buitenlust.
  • Kinderdagverblijf, bso-groep voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar, in combinatie met een peuterdagopvanggroep. Een veilige en vertrouwde omgeving voor kleuters waar ze na schooltijd lekker bij kunnen komen. Kinderen maken in principe de overstap naar één van onze andere bso-locaties wanneer ze naar groep 3 gaan.
  • Eigentijdse uitstraling.
  • Groepsruimte is licht en ruim van opzet.
  • Twee spelruimtes voor activiteiten en vrij spel.
  • Fijne en uitdagende buitenspeelplaats volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen' met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.
  • Speelveldje aan de achterzijde van het gebouw en een speeltuintje op loopafstand.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Tovertuin werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Tovertuin 
Buitenlust 13
5803 AZ Venray
(t) 088 2088 450
(e) tovertuin@spring- kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Interesse in opvang op woensdag of in voorschoolse opvang? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Groentenboxjes op de locaties in Venlo

Op 31 januari zijn vijf locaties van Spring in Venlo als eerste gestart met het groenteboxjesprogramma. Wethouder Frans Schatorje was op locatie Sam-Sam en heeft de kinderen voorgelezen en samen met hen groenten gegeten. Venlo heeft het groenteboxjesprogramma samen met Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo, gemeenten Horst aan de Maas en Venray ontwikkeld, omdat uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen te weinig groenten eten.

Lees verder