Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Uitdaging binnen en buiten bij bso Villa Kids 2.0 | Venray

Welkom bij bso Villa Kids 2.0! Deze moderne buitenschoolse opvang ligt midden in het groene hart van Venray in de wijk Veltum en biedt veel leuke en uitdagende speelmogelijkheden voor de kinderen. Bso Villa Kids 2.0 biedt naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Villa Kids 2.0

  • Centraal gelegen in het groene hart van Venray, in wijkcentrum ‘t Schöpke in Veltum. 
  • Nieuw, modern en ruim van opzet.
  • Meerdere ruimtes met een huiselijke en uitdagende inrichting. In elke ruimte komt een ontwikkelingsgebied aan bod door de speelmaterialen die we aanbieden.
  • Heerlijke tuin om in te spelen met zandbak en rekstokken. Iets verderop zijn een pannaveld, voetbalveld en speeltoestellen aanwezig waar de kinderen onder begeleiding naartoe mogen.  
  • Er is plaats voor 40 kinderen, dus is er voldoende, gevarieerd en leeftijdsgericht aanbod en zijn er voldoende vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. 
  • Gevarieerde activiteiten. Soms ook samen met de senioren van De Mulder, zoals koersballen. 
  • Enthousiast, professioneel team.
  • De vakantieopvang van deze locatie vindt plaats bij bso De Groene Wereld.

Uitdagende activiteiten

Bso Villa Kids 2.0 werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Villa Kids 2.0 
Veltumse Kleffen 70a
5801 SJ Venray
(t) bso 1: 088 2088 356
(t) bso 2: 06 2925 6079 of 088 2088 355
(e) villakids@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Op woensdag is de naschoolse opvang bij bso de Groene Wereld. Behoefte aan opvang op woensdag op deze locatie of opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

Voor voorschoolse opvang kunnen kinderen terecht bij bso de Groene Wereld.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.