wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Villa Kids 2.0 | Venray

Welkom bij bso Villa Kids 2.0! Deze moderne buitenschoolse opvang ligt midden in het groene hart van Venray in de wijk Veltum en biedt veel leuke en uitdagende speelmogelijkheden voor de kinderen. Bso Villa Kids 2.0 biedt naschoolse opvang en opvang tijdens vakanties voor kinderen van 4 tot 13 jaar. 

Bijzonder aan Villa Kids 2.0

  • Centraal gelegen in het groene hart van Venray, in wijkcentrum ‘t Schöpke in Veltum. 
  • Nieuw, modern en ruim van opzet.
  • Meerdere ruimtes met een huiselijke en uitdagende inrichting. In elke ruimte komt een ontwikkelingsgebied aan bod door de speelmaterialen die we aanbieden.
  • Heerlijke tuin om in te spelen met zandbak en rekstokken. Iets verderop zijn een pannaveld, voetbalveld en speeltoestellen aanwezig waar de kinderen onder begeleiding naartoe mogen.  
  • Er is plaats voor 40 kinderen, dus is er voldoende, gevarieerd en leeftijdsgericht aanbod en zijn er voldoende vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. 
  • Gevarieerde activiteiten. Soms ook samen met de senioren van De Mulder, zoals koersballen. 
  • Enthousiast, professioneel team.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Villa Kids 2.0 werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Villa Kids 2.0 
Veltumse Kleffen 70a
5801 SJ Venray
(t) bso 1  06 3413 8348 of 088 2088 356
(t) bso 2: 06 2925 6079 of 088 2088 355
(e) villakids@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Op woensdag is de naschoolse opvang bij bso de Groene Wereld. Behoefte aan opvang op woensdag op deze locatie of opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Voor voorschoolse opvang kunnen kinderen terecht bij bso de Groene Wereld.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje