wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf De Bundertjes | Helmond Noord

Kinderopvang in een knusse omgeving waar 'ontwikkelen' en vertrouwen centraal staan. Bij kinderdagverblijf Bundertjes zal je kind zich thuis voelen. Bundertjes is gevestigd in een integraal kindcentrum, waar ook de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en basisschool onderdeel van zijn. Hierdoor ontstaat een voorziening waar kinderen op van 0 tot 13 jaar - op dezelfde vertrouwde plek - kunnen spelen, leren, ontmoeten en ontwikkelen.

Bijzonder aan De Bundertjes:

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Spelen en ontwikkelen aan de hand van het VVE-programma Startblokken.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Gezamenlijke activiteiten met de peuterspeelzaal en kleutergroepen.
  • Buitenspeelplaats volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen'. 

Benieuwd naar kindcentrum De Bundertjes? Bekijk dan ook eens dit filmpje.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf De Bundertjes
Basstraat 208
5702 SM Helmond
(t) 0492 525 649

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op woensdag* of opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

*Voor opvang op woensdag kunt u ook terecht bij kinderdagverblijf Mozaïek.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Groentenboxjes op de locaties in Venlo

Op 31 januari zijn vijf locaties van Spring in Venlo als eerste gestart met het groenteboxjesprogramma. Wethouder Frans Schatorje was op locatie Sam-Sam en heeft de kinderen voorgelezen en samen met hen groenten gegeten. Venlo heeft het groenteboxjesprogramma samen met Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo, gemeenten Horst aan de Maas en Venray ontwikkeld, omdat uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen te weinig groenten eten.

Lees verder