wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Landhuis | Meerlo

Kinderopvang in een knusse omgeving met een landelijk karakter. Bij het Landhuis heeft je kind alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen, binnen én buiten. De kinderopvang ligt op een groene plek aan de rand van het dorp. Van binnen is het Landhuis huiselijk; met allerlei gezellige hoekjes waar altijd wat te beleven is. Hierbij is ook met de allerjongsten rekening gehouden. Het Landhuis is samen met de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en basisschool Megelsheim gevestigd onder één dak.

Bijzonder aan het Landhuis

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind. De oudste peuters mogen deelnemen aan een apart programma, ook als ze niet op de peuterspeelzaal zitten.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving: gezellige groepsruimten en een mooi ingerichte, groene buitenruimte.
  • Meerdere groepen en veel mogelijkheden om samen te spelen.
  • Het Landhuis maakt ook gebruik van de andere faciliteiten in het gebouw zoals de gymzaal, de keuken, het leerplein en de ruimtes van de basisschool.
  • Goede samenwerking en gezamenlijke activiteiten met de peuterspeelzaal, de bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Leren en ontwikkelen aan de hand van de methodes Spring Actief en Startblokken.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Landhuis
Mgr. Jenneskensstraat 13a
5864 CS Meerlo
(t) 088 2088 353
(e) landhuis@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur 
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Verlengde opvang:
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7.00 uur

Behoefte aan opvang op woensdag of vanaf 7.00 uur op vrijdag? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje