wij zijn spring.
wie word jij?

Flexibele opvang

Je wilt goede opvang voor je kind. Met vertrouwde gezichten en in een veilige, bekende omgeving. Ook als je steeds op andere dagen of tijden opvang nodig hebt omdat je bijvoorbeeld onregelmatig werkt. Daarom kun je bij veel van onze locaties naast opvang op vaste dagen ook kiezen voor opvang op wisselende dagen. Of voor een combinatie van de twee!

Flexibele opvang biedt:

  • een veilige en vertrouwde omgeving
  • spelenderwijs ontwikkelen met veel positieve aandacht voor je kind
  • opvang door professionele pedagogisch medewerkers
  • activiteiten afgestemd op de belevingswereld van je kind

Interesse? Informeer dan bij onze klantenservice of flexibele opvang mogelijk is op de locatie van jouw keuze.

Opvang wanneer je het nodig hebt

Spring biedt op verschillende locaties flexibele opvang in de dagopvang én in de buitenschoolse opvang. Je kunt kiezen voor opvang op wisselende dagen, opvang op een vaste dag in de even of oneven weken of voor een combinatie met vaste opvang.

Zelf doorgeven wanneer je opvang nodig hebt
Maak je gebruik van flexibele opvang, dan geef je middels de onderstaande formulieren (roosters) aan ons door wanneer je hiervan gebruik wil maken. Handig, want zo kun je de opvang van je kind zelf indelen. In de planning kun je zien wanneer je uiterlijk het rooster door moet geven.

Rooster voor flexibele dagopvang (0-4 jaar)
Rooster voor flexibele buitenschoolse opvang (4-13 jaar)
Planning flexibele opvang

Mogelijkheden

Flexibele opvang is niet bij alle locaties mogelijk. Heb je interesse? Informeer dan bij onze klantenservice of flexibele opvang wordt geboden op de locatie van jouw keuze. Is dit niet het geval? Dan denken ze graag met je mee over een oplossing,

Naast flexibele dagopvang of flexibele buitenschoolse opvang, kun je ook kiezen voor gastouderopvang, peuteraanbod, tussenschoolse opvang, vakantieopvang en incidentele opvang

contact

Meer weten?

Wil je meer weten over één van onze locaties? Op de locatiepagina vind je de openingstijden en de contactgegevens. En als je liever zelf een kijkje wil komen nemen, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding.

rondleiding aanvragen