wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouderopvang

Kleinschalige, professionele opvang voor je kind; bij jou thuis of bij een gastouder thuis. Dat is gastouderopvang via Spring. En dat is niet alleen fijn voor je kind. Als ouder biedt gastouderopvang je veel flexibiliteit. Zo is er ook de mogelijkheid voor opvang in de weekenden of de avonden. En wist je dat je voor onze gastouderopvang ook gewoon kinderopvangtoeslag krijgt?

Gastouderopvang biedt:

  • opvang in een kleinschalige thuisomgeving
  • erkende en veilige opvang door gediplomeerde gastouders
  • professionele en persoonlijke bemiddeling
  • opvang op maat en flexibiliteit
  • betaling per uur
  • ondersteuning bij zoeken naar vervangende opvang bij ziekte of vakantie van de gastouder

Kwaliteit staat voorop

Er zijn veel verschillende gastouders. Hoe maak je als ouder nu de juiste keuze? Het gastouderbureau van Spring biedt ouders hierbij de helpende hand. Samen met één van onze bemiddelingsmedewerkers bekijk je welke gastouder het beste bij jouw situatie past. Heb je een keuze gemaakt? Dan regelen we alle zaken rondom de plaatsing voor je. Het mooiste van onze gastouderopvang is dat je er van op aan kunt dat de opvang goed is. Want kwaliteit staat voorop. Zo zijn al onze gastouders met zorg door ons geselecteerd en hebben ze een erkend diploma. En is je gastouder ziek of op vakantie? Dan helpen wij bij het zoeken naar alternatieve opvangmogelijkheden.

Mogelijkheden

Wij bieden gastouderopvang in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Daarnaast kun je ook kiezen voor dagopvang, peuteraanbod, tussenschoolse opvang, buitenschoolse opvang en maatwerk.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze gastouderopvang? Bekijk dan onze brochure of het volledige overzicht van wat je als ouders mag verwachten van gastouderopvang bij Spring. Voor persoonlijk contact staan onze bemiddelingsmedewerkers je graag te woord.

Tip: kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

contact