wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Nicole Hoefnagels | Asten

Gastouder Nicole Hoefnagels woont in Asten. Zij biedt gastouderopvang aan bij ouders thuis (aan huis) voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Nicole is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. 

Gastouder Nicole stelt zich voor: 

  • Ik bied activiteiten aan waar kinderen en/of ouders om vragen.
  • Voorbeelden van activiteiten die ik met de kinderen doe, zijn buiten spelen, wandelen (bijv. naar het bos of naar de eendjes), bordspelen, tekenen en kleuren, dagje uit.
  • Als gastouder ben ik flexibel, qua inzetbaarheid maar ook met de kinderen.
  • Ik heb mijn regels en daar ben ik consequent in.
  • Verder vind ik het belangrijk dat kinderen zich veilig bij mij voelen. 

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Gastouderbureau Spring positief beoordeeld

Zoals elk jaar is het gastouderbureau van Spring Kinderopvang onlangs weer geïnspecteerd door de GGD. In dit onderzoek zijn onder andere de aspecten pedagogisch beleid, personeel, veiligheid & gezondheid en kwaliteit getoetst. Op alle onderdelen scoorde het gastouderbureau positief. Een mooi compliment dus voor de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau!

Lees verder

Spring eerste kinderopvang met DVVS

Na een succesvolle pilot, hebben Saasen Groep en Spring Kinderopvang de volgende stap gezet in hun samenwerking: alle locaties van de kinderopvangaanbieder in Noord-Brabant en Limburg gaan starten met het digitaal veiligheidssysteem DVVS. Het systeem wordt al veel in het onderwijs gebruikt.

Lees verder