wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Nicole Hoefnagels | Asten

Gastouder Nicole Hoefnagels woont in Asten. Zij biedt gastouderopvang aan bij ouders thuis (aan huis) voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Nicole is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 14.00 uur en op woensdag de hele dag. In het weekend en 's nachts in overleg. 

Gastouder Nicole stelt zich voor: 

  • Ik bied activiteiten aan waar kinderen en/of ouders om vragen.
  • Voorbeelden van activiteiten die ik met de kinderen doe, zijn buiten spelen, wandelen (bijv. naar het bos of naar de eendjes), bordspelen, tekenen en kleuren, dagje uit.
  • Als gastouder ben ik flexibel, qua inzetbaarheid maar ook met de kinderen.
  • Ik heb mijn regels en daar ben ik consequent in.
  • Verder vind ik het belangrijk dat kinderen zich veilig bij mij voelen. 

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder