wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Janneke van Geffen | Cuijk

Gastouder Janneke van Geffen woont in Cuijk in de wijk Heeswijkse kampen. Zij biedt gastouderopvang bij haar thuis voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Janneke is beschikbaar tijdens werktijden en biedt ook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen). 

Gastouder Janneke stelt zich voor: 

  • De opvang vindt plaats in de woonkamer, dit zorgt voor een huiselijke sfeer waar kinderen zich snel op hun gemak voelen. Dat vind ik dan ook erg belangrijk.
  • Boven is een aparte kamer waar kinderen in alle rust kunnen slapen.
  • Kinderen probeer ik zo veel mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling.
  • We gaan graag naar buiten: wandelen en spelen in de speeltuin of in de tuin. Als het regent of de zon volop schijnt, kunnen we ook spelen onder een overkapping.
  • Activiteiten die we doen zijn knutselen, puzzelen, boekjes lezen, spelletjes, spelen met de duplo, het keukentje of de trein. Ook vinden we het gezellig om liedjes te zingen of lekker te dansen. Ook aan de thema's zoals seizoenen en feestdagen besteden we extra aandacht. 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder