wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Janneke van Geffen | Cuijk

Gastouder Janneke van Geffen woont in Cuijk in de wijk Heeswijkse kampen. Zij biedt gastouderopvang bij haar thuis voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Janneke is beschikbaar tijdens werktijden en biedt ook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen). 

Gastouder Janneke stelt zich voor: 

  • De opvang vindt plaats in de woonkamer, dit zorgt voor een huiselijke sfeer waar kinderen zich snel op hun gemak voelen. Dat vind ik dan ook erg belangrijk.
  • Boven is een aparte kamer waar kinderen in alle rust kunnen slapen.
  • Kinderen probeer ik zo veel mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling.
  • We gaan graag naar buiten: wandelen en spelen in de speeltuin of in de tuin. Als het regent of de zon volop schijnt, kunnen we ook spelen onder een overkapping.
  • Activiteiten die we doen zijn knutselen, puzzelen, boekjes lezen, spelletjes, spelen met de duplo, het keukentje of de trein. Ook vinden we het gezellig om liedjes te zingen of lekker te dansen. Ook aan de thema's zoals seizoenen en feestdagen besteden we extra aandacht. 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Gastouderbureau Spring positief beoordeeld

Zoals elk jaar is het gastouderbureau van Spring Kinderopvang onlangs weer geïnspecteerd door de GGD. In dit onderzoek zijn onder andere de aspecten pedagogisch beleid, personeel, veiligheid & gezondheid en kwaliteit getoetst. Op alle onderdelen scoorde het gastouderbureau positief. Een mooi compliment dus voor de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau!

Lees verder

Spring eerste kinderopvang met DVVS

Na een succesvolle pilot, hebben Saasen Groep en Spring Kinderopvang de volgende stap gezet in hun samenwerking: alle locaties van de kinderopvangaanbieder in Noord-Brabant en Limburg gaan starten met het digitaal veiligheidssysteem DVVS. Het systeem wordt al veel in het onderwijs gebruikt.

Lees verder