wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Janneke van Geffen | Cuijk

Gastouder Janneke van Geffen woont in Cuijk in de wijk Heeswijkse kampen. Zij biedt gastouderopvang bij haar thuis voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Janneke is beschikbaar tijdens werktijden en biedt ook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen). 

Gastouder Janneke stelt zich voor: 

  • De opvang vindt plaats in de woonkamer, dit zorgt voor een huiselijke sfeer waar kinderen zich snel op hun gemak voelen. Dat vind ik dan ook erg belangrijk.
  • Boven is een aparte kamer waar kinderen in alle rust kunnen slapen.
  • Kinderen probeer ik zo veel mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling.
  • We gaan graag naar buiten: wandelen en spelen in de speeltuin of in de tuin. Als het regent of de zon volop schijnt, kunnen we ook spelen onder een overkapping.
  • Activiteiten die we doen zijn knutselen, puzzelen, boekjes lezen, spelletjes, spelen met de duplo, het keukentje of de trein. Ook vinden we het gezellig om liedjes te zingen of lekker te dansen. Ook aan de thema's zoals seizoenen en feestdagen besteden we extra aandacht. 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Groentenboxjes op de locaties in Venlo

Op 31 januari zijn vijf locaties van Spring in Venlo als eerste gestart met het groenteboxjesprogramma. Wethouder Frans Schatorje was op locatie Sam-Sam en heeft de kinderen voorgelezen en samen met hen groenten gegeten. Venlo heeft het groenteboxjesprogramma samen met Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo, gemeenten Horst aan de Maas en Venray ontwikkeld, omdat uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen te weinig groenten eten.

Lees verder