wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Angelie van Dael | Deurne

Angelie van Dael is gastouder in de wijk D’n Heiakker in Deurne en biedt opvang tijdens werktijd aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud. In overleg is ook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen) mogelijk. In en om het vrijstaande huis is veel speelruimte en kan je kind vrij en veilig spelen. Daarnaast is er voor ieder kindje dat nog slaapt een eigen slaapkamer.

 Gastouder Angelie stelt zich voor:

  • Ik vind het belangrijk dat het programma is afgestemd op de behoefte en interesse van het kind.
  • Tussen het spelen door zorg ik ervoor dat er genoeg rustmomenten zijn voor de kinderen.
  • Natuurlijk gaan we ook regelmatig naar buiten. We maken dan een leuke wandeling of we gaan lekker spelen.
  • Ik wil als gastouder graag het verlengde van thuis zijn. Kinderen moeten zich veilig en vertrouwd voelen. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat ouders dat zelfde gevoel hebben. Ze vertrouwen tenslotte hun kostbaarste bezit aan mij toe.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Personeelskrapte door corona

Medewerkers met klachten die passen bij het coronavirus, blijven thuis en laten zich testen. Inmiddels lopen de wachttijden voor een test soms op tot 4 dagen. Medewerkers moeten in de periode tot de uitslag thuisblijven. Hierdoor krijgen wij steeds meer te maken met personeelskrapte op de groepen.

Lees verder