wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Angelie van Dael | Deurne

Angelie van Dael is gastouder in de wijk D’n Heiakker in Deurne en biedt opvang tijdens werktijd aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud. In overleg is ook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen) mogelijk. In en om het vrijstaande huis is veel speelruimte en kan je kind vrij en veilig spelen. Daarnaast is er voor ieder kindje dat nog slaapt een eigen slaapkamer.

 Gastouder Angelie stelt zich voor:

  • Ik vind het belangrijk dat het programma is afgestemd op de behoefte en interesse van het kind.
  • Tussen het spelen door zorg ik ervoor dat er genoeg rustmomenten zijn voor de kinderen.
  • Natuurlijk gaan we ook regelmatig naar buiten. We maken dan een leuke wandeling of we gaan lekker spelen.
  • Ik wil als gastouder graag het verlengde van thuis zijn. Kinderen moeten zich veilig en vertrouwd voelen. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat ouders dat zelfde gevoel hebben. Ze vertrouwen tenslotte hun kostbaarste bezit aan mij toe.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Open avond bij Vestein en Hoevestein

Op donderdag 4 april houden kindcentra Vestein en Hoevestein een open avond. Iedereen is welkom om de vernieuwde locaties te komen bekijken. Het thema is 'kunst'. De "musea" zijn open van 18.00 tot 19.30 uur. Op beide locaties zijn prijzen te winnen én is een opvangticket voor een gratis dagdeel bij sport-bso De Brug te krijgen. Kom je ook?

Lees verder

Pluim voor kinderdagverblijf Kukel

Het team van De Kukel in Cuijk kreeg een dikke pluim van de ouders van Sanne. Een pluim voor 'Passend Kinderdagverblijf' die wordt uitgereikt door ouders die blij zijn met het kinderdagverblijf omdat het alle kinderen welkom heet en mogelijkheden ziet en schept.

Lees verder