wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Angelie van Dael | Deurne

Angelie van Dael is gastouder in de wijk D’n Heiakker in Deurne en biedt opvang tijdens werktijd aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud. In overleg is ook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen) mogelijk. In en om het vrijstaande huis is veel speelruimte en kan je kind vrij en veilig spelen. Daarnaast is er voor ieder kindje dat nog slaapt een eigen slaapkamer.

 Gastouder Angelie stelt zich voor:

  • Ik vind het belangrijk dat het programma is afgestemd op de behoefte en interesse van het kind.
  • Tussen het spelen door zorg ik ervoor dat er genoeg rustmomenten zijn voor de kinderen.
  • Natuurlijk gaan we ook regelmatig naar buiten. We maken dan een leuke wandeling of we gaan lekker spelen.
  • Ik wil als gastouder graag het verlengde van thuis zijn. Kinderen moeten zich veilig en vertrouwd voelen. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat ouders dat zelfde gevoel hebben. Ze vertrouwen tenslotte hun kostbaarste bezit aan mij toe.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Feestelijke opening de Groene wereld

Vrijdag 9 november was het feest bij (voormalig) kinderdagverblijf de Circustent en buitenschoolse opvang de Boomhut van Spring Kinderopvang. In het bijzijn van kinderen, ouders, medewerkers en overige genodigden werd de naam onthuld en de opening gevierd van het nieuwe kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar: kindcentrum de Groene wereld.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder